Fișier:Codex of munchen - bible in hungarian.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Mărește rezoluția imaginii(568 × 808 pixeli, mărime fișier: 413 KB, tip MIME: image/jpeg)

Commons-logo.svg Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.

Descriere fișier

Descriere

A copy of the Hussite Bible, in the Codex of München, dated to 1466. The Hussite Bible was the first ever translation of the Bible in the Hungarian language.

This one is the first page of the New Testament.

Dată
Sursă Codex of München
Autor the uploader

Licențiere

Public domain

Această lucrare este, de asemenea, în domeniul public în ţările şi zonele în care durata drepturilor de autor este viaţa autorului plus 70 de ani sau mai puţin.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States. Câteva ţări au o durată a protecţiei dreptului de autor mai mare de 70 de ani: Mexic are 100 de ani, Jamaica are 95 de ani, Columbia are 80 de ani, iar Guatemala şi Samoa au 75 de ani. Acest fişier s-ar putea să nu fie în domeniul public în acele ţări, care pe deasupra nu ţin cont nici de regula celei mai scurte durate. Coasta de Fildeş are o durată de 99 de ani, iar Honduras de 75 de ani, dar aceste ţări aplică regula celei mai scurte durate.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală11 ianuarie 2007 22:47Miniatură pentru versiunea din 11 ianuarie 2007 22:47568x808 (413 KB)Cserlajos~commonswiki{{Information |Description=A copy of the Hussite Bible, in the Codex of München, dated to 1466. The Hussite Bible was the first ever translation of the Bible in the Hungarian language. |Source=Codex of München |Date= |Author=the uploader |Permission=see

Următoarele pagini conțin această imagine:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier:

Informații