Fișier:Carl Schmitt 3.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Carl_Schmitt_3.jpg(240 × 240 pixeli, mărime fișier: 8 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Carl Schmitt
Descriere

Coperta volumui Nomosul pământului.

Sursa

Cartea

Articol

Carl Schmitt

Secțiune folosită

Se utilizează întreaga copertă pentru a transmite mesajul dorit de proprietar și pentru a evita reprezentarea greșită sau neclară a imaginii dorite de acesta.

Rezoluție joasă?

Coperta are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru identificare, și fără a avea rezoluție inutil de mare. Imaginea respectivă este de o calitate inferioară originalului, și nu poate concura în scop comercial cu imaginea originală aprodusului.

Scopul utilizării
Drepturi de autor protejate Această imagine permite identificarea vizuală a subiectului articolului și se poate afla în căsuța de prezentare a articolului sau în textul acestuia. Imaginea poate fi găsită în Infocaseta principală pentru identificarea în contextul comentariului critic despre lucrarea căreia îi servește ca afiș promoțional. Semnificația contribuției la înțelegerea articolului provine din faptul că informațiile oferite nu pot fi transmise doar prin cuvinte. Imaginea poate fi plasată în infocaseta din partea superioară a articolului care tratează lucrarea, pentru a prezenta principala informație vizuală asociată cu lucrarea, și pentru a ajuta utilizatorul să identifice rapid lucrarea și să se asigure că a găsit ceea ce căuta. Utilizarea în acest scop nu concurează cu scopul lucrării artistice originale.
Înlocuibil?

Nu este înlocuibil deoarece nu există imagine liberă, dar se poate încărca o versiune mai bună sau mai clară.

Alte informații Utilizarea acestei coperți în articol respectă politica Wikipedia privind materialele protejate și principiul utilizării cinstite conform legilor dreptului de autor din Statele Unite și din România după cum s-a arătat mai sus.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Carl_Schmitt_3.jpgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Această imagine reprezintă coperta unei cărți și drepturile de autor sunt deținute fie de artistul care a desenat coperta, fie de editură. Se consideră că utilizarea la o rezoluție joasă a acestei imagini

se califică drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o justificare a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă la pagina Wikipedia:Explicația utilizării cinstite.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală25 iulie 2007 05:58Miniatură pentru versiunea din 25 iulie 2007 05:58240x240 (8 KB)Afil (discuție | contribuții)Coperta volumui Nomosul pământului.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații