Fișier:Assassins Creed brotherhood cover.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Assassins_Creed_brotherhood_cover.jpg(250 × 298 pixeli, mărime fișier: 121 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Assassin's Creed: Brotherhood
Descriere

Coperta jocului Assassin's Creed: Brotherhood. Drepturile de autor aparțin celor de la Ubisoft.

Sursa

Poate fi obținută de la Ubisoft.

Articol

Assassin's Creed: Brotherhood

Secțiune folosită

Întreaga copertă

Rezoluție joasă?

Suficientă pentru identificare vizuală

Scopul utilizării

Infocasetă

Înlocuibil?

nu

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Assassins_Creed_brotherhood_cover.jpgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Această imagine este o copertă a unui joc video, iar drepturile de autor aparțin foarte probabil programatorului sau distribuitorului. Se presupune că folosirea imaginilor representând o copertă:

este calificată drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor. Anumite aplicări comerciale ale acestei imagini pot fi încălcări ale mărcii comerciale.

Apariția imaginii aici nu implică susținerea organizației de către Wikipedia sau Fundației Wikimedia, și nici susținerea Wikipedia sau Fundației Wikimedia de către organizație.

În atenția utilizatorului: adăugați o explicație detaliată despre utilizarea cinstită pentru fiecare caz și adăugați sursa lucrării și informațiile cu privire la dreptul de autor.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală15 mai 2017 21:58Miniatură pentru versiunea din 15 mai 2017 21:58250x298 (121 KB)Luigi97 (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Coperta jocului Assassin's Creed: Brotherhood. Drepturile de autor aparțin celor de la Ubisoft. |Sursa=Poate fi obținută de la Ubisoft. |Articol=Assassin's Creed: Brotherhood |Secțiune=Întreaga copertă...

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații