Fișier:600px Corinthian helmet side black white.svg

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mărește rezoluția imaginii(Fișier SVG, cu dimensiunea nominală de 600 × 400 pixeli, mărime fișier: 3 KB)

Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.

Descriere fișier

Descriere
Italiano: Bandierina di fantasia: veduta laterale di un elmo corizio
English: Fantasy flag icons: Corinthian helmet side views
Public domain

Atenție!

Acest steag, ca și celelalte steaguri false, este fictiv și este util doar pentru a facilita identificarea vizuală a unor articole din Wikipedia. Acest steag conține câteva elemente vizuale similare cu logourile oficiale sau stemele anumitor cluburi, cum ar fi culorile sau vreun simbol, dar ele NU sunt oficiale și nu au nicio legătură directă cu stema, logoul sau steagul oficial al clubului. Astfel, chiar dacă considerați că acest simbol asemănător cu unele elemente ale clubului, această imagine NU corespunde, și nu este nici măcar similară cu simbolul oficial.

Simbolurile oficiale nu trebuie să existe la Commons deoarece sunt protejate de drepturile de autor; astfel, dacă doriți să localizați logoul, stema, sau steagul oficial al clubului, încercați să contactați clubul: cereți simbolurile oficiale și o eventuală licență de utilizare în scopul dorit de dumneavoastră.

Pentru wikipediști: folosiți acest steag doar la dimensiuni foarte mici, doar pentru a facilita identificarea vizuală a unui club într-un context în care sunt mai multe cluburi împreună. Utilizarea la dimensiune mare sau normală poate deruta cititorul. Mai mult, steagul ar trebui folosit doar dacă se distinge clar la 20px, dimensiunea la care se afișează steagurile pe mai multe proiecte Wikipedia despre fotbal.


čeština | Deutsch | English | español | français | italiano | македонски | português | română | русский | sicilianu | slovenščina | +/−

Dată
Sursă Operă proprie
Autor Civitas13

Licențiere

Eu, deținătorul drepturilor de autor ale acestei opere, prin prezenta îmi public lucrarea sub următoarea licență:
Creative Commons CC-Zero Acest fișier a fost eliberat sub licența Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
Persoana care a asociat o operă cu acest document o oferă domeniului public, renunțând la toate drepturile asupra operei, în toată lumea, atât în ce privește drepturile de autor cât și orice alte drepturi juridice conexe pe care le avea asupra operei, în măsura permisă de lege. Puteți copia, modifica sau distribui opera, inclusiv în scopuri comerciale, fără a fi necesară permisiunea autorului.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents
Fantasy flag icons

Items portrayed in this file

subiectul reprezentat

3 martie 2020

image/svg+xml

checksum engleză

5ff2455d06c856dacbd127e76a583b3857839669

400 pixel

600 pixel

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală3 martie 2020 11:13Miniatură pentru versiunea din 3 martie 2020 11:13600x400 (3 KB)Civitas13User created page with UploadWizard

Nicio pagină nu se leagă la această imagine.

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier:

Informații