Fișier:300- Leonidas and Xerxes discuss surrender.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

300-_Leonidas_and_Xerxes_discuss_surrender.jpg(300 × 196 pixeli, mărime fișier: 19 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru 300 (film)
Descriere

Discuția dintre regele Leonida și Xerses privind capitularea

Sursa
Articol

300 (film)

Secțiune folosită

Întreaga imagine surprinsă prin captura de ecran.

Rezoluție joasă?

Da. Rezoluție mult inferioară originalului.

Scopul utilizării

1. Imaginea este utilizată în scop pur informațional și enciclopedic în articolul 300 (film) pentru ilustrarea unuia dintre personajele principale ale filmului 300, a machiajului, caracteristicilor personajelor, exemplificarea vizuală a criticilor pozitive și negative asupra filmului.
2. Captura de ecran este de o calitate net inferioară originalelor și este unica în măsură să reprezinte subiectul (tehnica utilizată).
3. Nu sunt disponibile în regim de licență gratuită altfel de imagini complementare.
4. Captura nu limitează în niciun fel drepturile de autor și de distribuție ale proprietarilor.

Înlocuibil?

Nu. Imaginea este unică și reprezintă o lucrare de artă originală care nu își găsește un corespondent liber de licență capabil de aceeași reprezentativitate pentru subiectul articolului.

Alte informații

Fără licență, permis exclusiv Wikipedia dacă indeplinește criteriile de la Wikipedia:Materiale protejate precum și cerințele de utilizare cinstită din legile dreptului de autor ale Statelor Unite.


Copyrighted

Această imagine este o captură de ecran dintr-un film și drepturile de autor sunt deținute de proprietarul studioului care a produs filmul sau de actorii care apar în imagine. Se consideră că utilizarea unui număr limitat la o rezoluție joasă a acestei capturi

este calificată drept utilizare cinstită sub incidența legilor de copyright ale SUA. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:300-_Leonidas_and_Xerxes_discuss_surrender.jpgyes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală19 septembrie 2010 15:54Miniatură pentru versiunea din 19 septembrie 2010 15:54300x196 (19 KB)J`adore (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Discuția dintre regele Leonida și Xerses privind capitularea |Sursa= *[http://movies.yahoo.com/movie/1809262865/photo/970413951 Yahoo! Movies] *[http://media.movies.ign.com/media/040/040983/img_4008486.html I

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații