Fișier:100zl r.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

100zl_r.jpg(200 × 100 pixeli, mărime fișier: 24 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Polonia
Descriere

O sută de zlote poloneze.

Sursa

http://www.nbp.pl

Articol

Polonia

Secțiune folosită

tot

Rezoluție joasă?

da

Scopul utilizării

ilustrarea subiectului

Înlocuibil?

nu; per commons:Commons:MONEY#Poland

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:100zl_r.jpgyes
Cu drepturi de autor

Această imagine reprezintă monedă națională a unui stat. Imaginile unor valute sunt inapte pentru protejarea prin drepturi de autor și sunt în domeniul public. Altele sunt protejate prin copyright. În acest caz, folosirea lor pe Wikipedia este considerată utilizare cinstită, atunci când ele sunt utilizate pentru scopuri documentare legate de imaginea valutei înseși și câtă vreme reproducerile din publicitate sau ilustrații nu pot fi confundate cu unități monetare adevărate. Alte utilizări ale acestor imagini, pe Wikipedia sau altundeva, pot reprezenta încălcări ale dreptului de autor. Consultați Utilizare cinstită pentru mai multe informații.

În afara de drepturile de autor, mai există restricții adiționale în ceea ce privește falsificarea de monedă, în mod special în cazul în care imaginea este folosită în forma tipărită.


Pentru cei care folosesc imaginea: adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite în fiecare caz și sursa imaginii și informațiile despre drepturile de autor.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală11 iulie 2007 18:15Miniatură pentru versiunea din 11 iulie 2007 18:15200x100 (24 KB)Remigiu (discuție | contribuții)O sută de zlote poloneze. Imagine în domeniu public, pentru că publicaţii guvernamentale poloneze nu sunt subiecte de drepturi de autor după dreptul local.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații