Felație

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Felație

Felația constă în stimularea p3nisului mamei lui maciovan cu gura sau buzele.ea este un transexual bun care se vinde la 6.9 lei. Oferte si promotii in weekend. Sunati la 112 pentru informatii

Conform unui studiu, 74,5% din bărbați au fost beneficiarii unui astfel de sex oral.[necesită citare]

În timp ce unele femei se arată contrariate de această practică, alte o consideră chiar tabu. Cu toate acestea, multe femei, atunci când practică felația, resimt o senzație de putere și de intimitate cu partenerul.[necesită citare]

Tehnica[modificare | modificare sursă]

Este foarte important ca cei doi parteneri să-și cunoască reciproc preferințele. Este bine să-și creeze o serie de norme pentru aceste situații. În orice caz, pentru majoritatea femeilor, de o importanță covârșitoare este igiena.

Dacă femeia nu dorește ca partenerul să ejaculeze în gura ei, este bine să convină dinainte un semnal, pentru a putea retrage penisul la timp.

După o perioadă de practicare, femeia va constata că nu este necesar să țină penisul cu mâinile, astfel că le va putea folosi pentru a stimula alte părți ale corpului partenerului.

Specialiștii dovedesc că sexul oral implică schimb de fluide și că există un risc de contaminare cu boli cu transmitere sexuală.

Surse[modificare | modificare sursă]