Epoca de Gheață: Misiune de Paște

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Epoca de gheață: Misiune de Paște
Ice Age The Great Egg-Scapade.jpg
Afișul filmului
RatingRating.gif
Titlu originalIce Age: The Great Egg-Scapade
Genfilm de comedie  Modificați la Wikidata
Regizor Mike Thurmeier[*][[Mike Thurmeier (Canadian animator)|​]][1]
Paul Stodolny[*][[Paul Stodolny |​]][1]
Ricardo Curtis[*][[Ricardo Curtis (Canadian, born 1972)|​]][1]
Steve Martino[*][[Steve Martino (regizor de film american)|​]][1]  Modificați la Wikidata
Producător John C. Donkin[*][[John C. Donkin (producător de film american)|​]]  Modificați la Wikidata
Distribuitor 20th Television[*][[20th Television (American television production company)|​]]
Vudu[*][[Vudu (content delivery and media technology company)|​]]
Disney+  Modificați la Wikidata
MuzicaMark Mothersbaugh[*]  Modificați la Wikidata
Distribuție  Modificați la Wikidata
Premiera  Modificați la Wikidata
Durata25 min.  Modificați la Wikidata
ȚaraStatele Unite ale Americii  Modificați la Wikidata
Limba originalălimba engleză  Modificați la Wikidata
Prezență online
Internet Movie Database
MovieMeter
Kinopoisk
The Movie Database
PORT.hu

Epoca de Gheață: Misiune de Paște (titlu original Ice Age: The Great Egg-Scapade) este o animație de 25 minute care a avut premiera pe canalul TV FOX pe 20 martie 2016 și a fost produsă pentru Blu-ray și DVD pe 20 martie 2016.

Intrigă[modificare | modificare sursă]

La trei luni de la evenimentele celui de-al patrulea film, Manny și echipajul său se pregătesc pentru Paște. În timp ce Ellie se luptă să facă decorațiile singure, Manny și Diego încearcă să urmărească unele lupte de vulturi între un vultur și diferite animale, Crash și Eddie încearcă repetate încercări nereușite de a juca Peaches (începând cu prima zi a lui April Fools '), care vrea să Să-și petreacă Paștele împreună cu prietenii ei și Scrat, după ce a săpat în subteran de pe Valea Morții spre noua vale a turmei și și-a găsit din nou ghindă, își pierde din nou ghindul când devine un copac. Între timp, Sid decide să aibă grijă de ouă pentru proprietarii acestora, mult spre disprețul lui Manny și Diego.

Între timp, fostul iepuras iepure Squint locuiește în gaura sa de acasă în ultimele trei luni împreună cu fratele său leneș, Clint. După ce s-a întors în picioare, piratul îl vede pe Manny și grupul său în timp ce intenționează să se răzbune pentru ceea ce a făcut căpitanului Gutt și barca sa. Squint îi înfruntă, cerând o barcă nouă, dar nu reușește. Cu toate acestea, el fură ouăle când Sid adoarme, forțându-i pe obraz și pe prietenii săi să le caute, iar Clint dă o mână dându-le o hartă ouălor, care au fost pictate de Squint pentru a le camufla. Când își extrag ouăle și văd prin deghizare, află că sunt un ou scurt, cu Squint care le spune că, dacă a doua zi nu fac o barcă pentru el, oul va fi zbuciumat.

Clint își duce fratele într-o ambuscadă de Manny, Sid și Diego. Ei găsesc oul atunci când este descoperit că este pictat într-o ghindă și a fost luat de Scrat. Când Manny spală vopseaua, un Scrat dezamăgit aruncă oul de pe o stâncă și gașca reușește să-l recupereze. Squint se luptă cu Sid pentru a obține oul, dar gheața crăpa și Squint este în cele din urmă condus în Crash și cea mai recentă farsă a lui Eddie. După aceea, familia mamutului decide să petreacă Paștele împreună, iar Sid sugerează că Clint să fie Iepurasul de Paște pictând ouă în fiecare an și ascunzându-le. Între timp, un Squint învins folosește coșul cu nuci al lui Scrat ca navă, dar scufundă și Scrat nu este în stare să-l oprească din cauza faptului că este acoperit cu ciocolată care se usucă ca cimentul.

Distribuție vocală[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ a b c d „Epoca de gheață: Misiune de Paște”, Internet Movie Database, accesat în