Elizabeth Gutierrez

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Elizabeth Gutierréz
Elizabeth Gutierrez.jpg
Date personale
Născută (40 de ani)
Los Angeles, California
Cetățenie Americani[*][[Americani (naționalitatea persoanelor din Statele Unite ale Americii)|​]] Modificați la Wikidata
Ocupațiemodel
actriță
actriță de televiziune[*]
actriță de film[*] Modificați la Wikidata
Activitate
Înălțime1,74m (5.7)
Prezență online

Elizabeth Gutierrez (n. 1 aprilie1979, Los Angeles) este o actriță de origine mexicană,care in prezent are 2 copii împreună cu actorul cubanez William Levy.

Cariera[modificare | modificare sursă]

Și-a început cariera o dată cu reality-show-ul Protagonistas de novela II, unde l-a cunoscut pe tatăl copilului său, și anume actorul cubanez William Levy. Fiul celor doi se numește Christopher Alexander și s-a născut la data de 13 martie 2006. Elizabeth lucra ca secretară înainte să ajungă la acel show de televiziune, care a transformat-o în actriță, chiar dacă nu a câștigat concursul. Prima telenovelă în care a jucat a fost Olvidarte jamas, interpretând rolul Isabelei, iar filmările le-a terminat când era însărcinată în 8 luni. Mai apoi au urmat telenovele ca Acorralada — filmată în Miami între 2006–2007, în care a interpretat rolul Paolei Irrazabal —, Amor comprado, primul său rol principal, și tot în Miami, El rostro de Analia. În 2009 se integrează în distribuția telenovelei "Corazón Salvajé", interpretând-o pe Rosenda.

Filmografie[modificare | modificare sursă]

Telenovele[modificare | modificare sursă]

Filme[modificare | modificare sursă]

* 2008 — Fotonovela - Melanie

  • caracterele îngroșate caracterizează rolurile principale