Eldon Enclosure Systems

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Eldon Grup
Fondată1922
Zona deservităGlobală
IndustrieAplicații în domeniul alimentării și distribuției energiei electrice
Soluții pentru automatizare și control
Utilaje
ProduseCofrete si dulapuri industriale
Angajați800
Slogan„Enclosure solutions for you!”
Prezență online
[1]


Eldon Grup este o companie producătoare de cofrete si dulapuri industriale cu sediul central în Madrid[1]. Compania a fost înființată în 1922, este de origine suedeză și s-a dezvoltat într-un grup multinațional cu sediul central în Madrid[1].

Principalii clienți ai companiei activează în sectorul industrial - automatizări și construcții de mașini, dar și în cel rezidențial - construcții civile și industriale, putere și distribuție energie[1]. Printre clienții Eldon la nivel european se numără Honeywell, Nokia, Kraft, Nestlé, Alcatel - Lucent, Pepsico sau Siemens[1].

Eldon în România[modificare | modificare sursă]

Compania este prezentă și în România, în parcul industrial Prejmer de lângă Brașov, cu o fabrică construită în perioada 2006 - 2007[1].

Fiecare fabrică din grupul Eldon are ca scop furnizarea de soluții de cofrete, dulapuri industriale și accesorii, precum și soluții speciale pentru o gamă largă de aplicații în domeniile puterii și distribuției și control / automatizare din diferite industrii, printre care aceea constructoare de utilaje. Toate fabricile Eldon sunt certificate ISO 9001:2008 și sunt supuse independent unor procese de audit stricte.



Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]

  • [2] - Site web oficial