Don't Waste Your Time

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Don't Waste Your Time
Don't Waste Your Time - Single.jpg
Single de Kelly Clarkson
Lansare 27 septembrie, 2007
Înregistrare 2007
Gen pop rock
Durată 3:35
Casă de discuri RCA Records
Producător Kelly Clarkson, Fredrik Rinman, Jimmy Messer, Malcolm Pardon
Cronologie – Kelly Clarkson
Never Again
(2007)
Don't Waste Your Time My Life Would Suck Without You
(2009)

Don't Waste Your Time” cel de-al patrulea și ultimul single extras de pe cel de-al treilea album al cântăreței de origine americană Kelly Clarkson, intitulat My December. însă doar cel de-al doilea pe plan internațional, cele două precedente fiind lansate regional. Data lansării oficiale a melodiei variază de la 27 Septembrie în Brazilia până pe data de 19 Noiembrie în Regatul Unit(data oficială pronunțată de către reprezentanții lui Clarkson).[1] Recent melodia a fost încedințată posturilor radio din S.U.A. pentru a fi difuzată.

Videoclip[modificare | modificare sursă]

Un videoclip a fost produs de către Roman White și o surprinde pe Kelly într-un castel, interpretând rolul unei prințese captive. Pentru acst clip, Clarkson și-a schimbat culoarea părului, devenind astfel brunetă. Pe toată durata acestuia ea este îmbrăcată într-o rochie roșie și pășește printre sute de tulpini ale unor spini care o țin captivă în acel castel.[2] În acest timp în afara palatului este surprins un prinț care încearcă să o salveze, iar cu cât acesta înaintează, Kelly repetă versurile: Don't waste your time. În final, acesta rămâne captiv alături de Clarkson în acel castel, însă separați de spini.

În videoclipul melodiei „Don't Waste Your Time”[3], apar în câteva secvențe și imagini cu Castelul Huniazilor de la Hunedoara de la noi din țară. Se pare însă că imaginile sunt doar prelucrate digital în videoclip, filmările neavând loc în această locație. Castelul fictiv din videoclip este o copie digitală a castelului unguresc din Hunedoara: Castelul Corvineștilor.[4]

Pozițiile ocupate în clasamente[modificare | modificare sursă]

Clasamentul (2007-2008) Poziția maximă
ocupată
Australian Airplay Top 100 14
Bulgarian National Top 40[5] 39
German Singles Chart[6] 93
Irish Singles Chart[7] 1

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ KCFan586, "Kelly vizitează Australia pentru promovarea noului single".Accesat pe data de 30 2007.
  2. ^ Clarkson nu a vrut un videoclip literal. Ea a ales să fie Frumusețea captivată în castel. Ea nu vrea să fie salvată de către prinț. În videoclip Kelly este îmbrăcată într-o rochie roșie și este brunetă!!"Furișează-te - Nu-ți pierde timpul". KellyClarkson.com Accesat pe data de 26 Septembrie 2007.
  3. ^ Videoclip „Don't Waste Your Time”
  4. ^ "Descrierea videoclipului și a castelelor ungurești". Képfeltöltés.hu 6 Octombrie 2007.
  5. ^ Bulgarian National Top 40
  6. ^ Hitlist Germany
  7. ^ All Charts Site