Discuție Ajutor:Cuprins

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Cred că e o problemă cu cele două link-uri "Unde pot să întreb ceva": amândouă pointează spre Cafenea! --Vlad 3 august 2005 22:47 (UTC)

Bon, după mai bine de o lună m-am prins și am rezolvat (sper) problema! Sper doar ca oamenii să citească cu atenție și să facă diferența dintre Cafenea, respectiv secțiunea "Unde întreb"... --Vlad 11 septembrie 2005 13:19 (UTC)

Cum pot adăuga un articol?[modificare sursă]

Cum pot adăuga un articol? Din pagina de ajutor rezultă numai cum modific pagini existente. Vreau să adaug o pagină despre stahanovism. Miehs.

Cea mai simplă metoda este să pui între paranteze duble[[]] textul selectat...așa stahanovism. Evosphere

Mulțumesc!

Răspunsul este la Wikipedia:Cum să creez o pagină. — AdiJapan  21 ianuarie 2006 16:03 (EET)[răspunde]

abs

Aș avea nevoie de un format care să-mi permită să introduc date sub formă de procente și titlu (grafic "plăcintă").--Marian Ionita (discuție) 9 iulie 2009 17:04 (EEST)[răspunde]

Am facut o pagina sub un titlu si acum imi dau seama ca vreau sa scurtez acel titlu. Astfel cand tastez R11 sa pot sa sar la pagina cu pricina, fara sa mai scriu si Tumanski. Pe pagina de ajutor nu am gasit un help cu tema "Cum creezi o pagina de trimitere". Poate ar fi bun cineva sa scrie una? MS. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Promotie (discuție • contribuții).

Vedeți Wikipedia:Redirecționare. --92.80.245.25 (discuție) 15 iunie 2010 10:21 (EEST)[răspunde]

cum se creeaza un (wiki)proiect?[modificare sursă]

constat lipsa indicatiilor despre cum se creeaza un proiect nou. Ele nu sunt de gasit nici la pagina despre proiecte, nici aici, la "ajutor". la Ajutor poti gasi indicatii pentru crearea de articole, dar nu de proiecte sau portaluri. Rog administratorii sa adauge si acest lucru, mi se pare foarte important pentru cei care doresc sa porneasca activitati in domenii in care wiki.ro este complet lipsita de articole.

Poate ca indicatiile exista undeva, dar ideea ar fi ca eu si altii ca mine sa nu cautam la nesfarsit prin wikipedia, prin cine stie ce cotlon. --Horia mar (discuție) 6 noiembrie 2011 13:27 (EET)[răspunde]

Biografia Italo Salizzato[modificare sursă]

Gentile Signor Cuprins, ho scritto la "biografia" in questione ma ora sono in difficoltà per la traduzione nella tua lingua e per tutto il resto! Come immagini io non sono un grande esperto di Wikipedia! Avrei bisogno di qualche Wikipediano Romeno per concludere la pagina, sempre se il lavoro fatto è meritevole! Nel ringraziarti per l'attenzione ti saluto molto distintamente. Ciao! --Ermo casella (discuție) 7 februarie 2016 17:49 (EET)[răspunde]