Discuție Wikipedia:WMROMD-Concurs de editare „Personalități feminine din România și Moldova”, 2018

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Această pagină este dedicată discuțiilor legate de concursul de editare. --Macreanu Iulian (discuție) 18 martie 2018 22:23 (EET)

Macreanu Iulian, nu e clar din pagina concursului cum se pot înscrie participanții. Ar trebui făcută o secțiune specială, cum e la CEE Women (dar fără tabel, doar nume articol și semnătura.
De asemenea, când sunteți gata, ar trebui pus un anunț în sitenotice și annonnotice. Pot să fac ori eu ori Gikü asta.--Strainu (دسستي‎)  20 martie 2018 09:03 (EET)

Titlu[modificare sursă]

Pentru a fi evitate confuziile, titlul ar trebui să fie: Personalități feminine din România și Republica Moldova. --Accipiter Q. Gentilis(D) 21 martie 2018 16:05 (EET)

Nelămurire[modificare sursă]

La Concursul de editare „Personalități feminine din România”, 2018, persoana nominalizată în lista articolelor de creat la poziția 21, Alexandra Liana, este aceiași cu cea din articolul deja existent Liana Alexandra?--Mishu57 22 martie 2018 12:38 (EET)

Da, mulțumesc de sesizare! --Macreanu Iulian (discuție) 23 martie 2018 08:09 (EET)

Premii[modificare sursă]

Conform motivului ce a stat la baza concursului prin care se stipula „...Activitatea își propune să contribuie la ameliorarea dezechilibrului structural privind participarea femeilor la proiectele dezvoltate în mediul online, precum și de a încuraja potențialii editori-femei să participe la proiectele Wikimedia, prin crearea și dezvoltarea de articole despre personalitățile feminine din România”, acordarea premiului I este cel putin hilară ca sa fiu elegant. Premiile trebuiau date persoanelor de sex feminin participante la concurs si mai ales celor nou venite in concurs. Prin aceasta premiere nu ati facut decat sa discriminati inca o data femeile prin acordarea premiului I unui barbat cu ștate vechi pe wikipedia. Culmea este ca anuntul a fost facut de un sysop care isi declara, ca si ceilalti, echilibrul in luarea deciziilor. Finalul acestei asa zise competitii - esuate lamentabil, a dat la iveala din nou carentele sysopilor wikipedia. Asybarisaport 28 iulie 2018 10:39 (EEST)