Discuție Wikipedia:Căsuțe de utilizator

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Modul de aplicare a proiectului ?[modificare sursă]

  • Părerea mea până când are un caracter de ajutare, îndrumare e o idee bună, fără obligare de standardizare sunt unele pagini de utilizatori sau administratori care se ridică peste nivelul standardului ca Pixi, Radufan, Miehs, Roamata, Laurap și alții.

Ar fi păcat prin standardizare, încorsetare, să pierdem coloritul unor pagini - sau poate am interpretat eu greșit inițiativa ? --P-7 ✍ - 8 iulie 2007 00:45 (EEST)

  • Uniformizarea nu este benefică, în acest caz. Postați câteva modele orientative, pentru a veni în ajutor utilizatorilor mai puțin experimentați în editarea propriei căsuțe, dar lăsați fiecăruia libertatea de a își construi căsuța cum dorește, neîncorsetat în limitele unui model. Căsuța de utilizator este un spațiu personal, unde fiecare trebuie să fie liber să își exprime originalitatea. Singura regulă obligatorie trebuie să rămână decența. BlueMonday 8 iulie 2007 10:13 (EEST)

După cum bine spunea pe undeva AdiJapan, căsuțele sunt de două feluri: utile și mofturi.

  • cele utile se referă la limbile cunoscute de utilizatori, la specializările sau interesele lor științifice și la softul utilizat, spre a putea să li se solicite sprijinul la nevoie. Acestea, cred eu, trebuie să fie standardizate.
  • mofturile (preferințe alimentare, sexuale, de culori, muzicale și mai știu care altele neesențiale pentru contribuțiile la Wikipedia) pot arăta oricum, pentru că nu au nici o relevanță.--Miehs 9 iulie 2007 13:52 (EEST)
  • Aici subscriu cu Parvus7 referitor la "coloritul unei pagini"; unele casute pot deveni bulversante pentru WP-istii motivati.

Corect, Miehs! Mofturile fiecaruia sunt problema fiecaruia, nu a intregii comunitati care are probleme mai mari decat mofturile 92.80.170.11 (discuție) 24 ianuarie 2012 20:35 (EET)

  • Ideea este ca fiecare utilizator are mai multe posibilitati de a transmite un mesaj comunitatii; uniformizarea nu este obligatorie, dar este optiunea unor utilizatori, care au cerut acest lucru. Scopul este ca utilizatorii sa indice comunitatii pe ce se poate baza de la ei. --92.82.250.90 (discuție) 25 februarie 2012 22:20 (EET)

Cum se face codul?[modificare sursă]

Cum transform și eu căsuța de mai jos într-un cod de genul {{Utilizator OpenOffice}}? Căluşaru' (discuție) 31 iulie 2011 22:29 (EEST)

OpenOffice.svg
Acest utilizator folosește OpenOffice.