Discuție Utilizator:Xanthar

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimite un fișier și ilustrează un articol.
Sandbox.png
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Xanthar) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.Diacritice[modificare sursă]

Una dintre legăturile pe care le-aţi introdus la Wikipedia:Limba română conţine diacritice nu funcţionează. Aş vrea să vă rog de asemenea, dacă se poate, să aranjaţi cumva secţiunea aceea aşa încît să le fie comodă celor care vor să-şi instaleze un driver de tastatură românească. Mulţumesc mult. — AdiJapan  13 martie 2006 05:52 (EET)

Personal nu sunt de acord cu folosirea unui layout altul decât cel implicit oferit de sistem chiar dacă este "îmbunătăţit" (cum? în ce fel?) şi asta pentru că există riscul ca să existe probleme la crearea de link-uri din cuvinte cu diacritice: se poate ca URL-ul să nu fie la fel dacă se foloseşte un driver sau celălalt. --Vlad|-> 13 martie 2006 09:19 (EET)

TAROM[modificare sursă]

Salutări. Şi eu sunt un pasionat al aviaţiei, sper să colaborăm. La cererea lui Vlad am căutat ceva surse despre TAROM, dar n-am găsit tot ce căutam. Suntem foarte curioşi despre informaţia dv cu TAROM în Sky Team în 2008, puteţi indica sursa? Probabil e într-o limbă străină şi eu nu ştiu keywords. Al dv., --Turbojet 7 ianuarie 2008 14:52 (EET)