Discuție Utilizator:Vintilamadalina

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Vintilamadalina) în care să vă prezentaţi pe scurt, dacă doriţi, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator şi aveţi grijă să nu scrieţi CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

Puteţi contribui şi la alte proiecte ale Wikimediei: Wikţionar, Wikimanuale, Wikiştiri, Wikicitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 9 iunie 2010 22:21 (EEST)

■ Pagina creată a fost ştearsă sau va fi ştearsă imediat[modificare sursă]

Bine aţi venit la Wikipedia. Pagina O carte verde, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia şi va fi ştearsă în curând (dacă nu a fost ştearsă deja).

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. Sebimesaj 9 iunie 2010 22:35 (EEST)[răspunde]

Biserica evanghelică Sfânta Margareta[modificare sursă]

Vă mulţumim şi apreciem contribuţia dumneavoastră recentă la articolul Biserica evanghelică Sfânta Margareta, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicaţii tipărite. Puteţi încerca să rescrieţi textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiţi pagina de bun venit dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la această enciclopedie.

Dacă totuşi sînteţi titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-aţi introdus, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulţumim încă o dată! --Sebimesaj 9 iunie 2010 22:42 (EEST)[răspunde]