Discuție Utilizator:Vdrumi

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat unui mentor.
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Vdrumi) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 8 ianuarie 2022 17:17 (EET)

Victor Drumi[modificare sursă]

Salut,

În sursele pe care le-am indicat, scriu că actorul Victor Drumi s-a născut în Bălți (reieșind din informația din presa moldovenească), dar dumneavoastră scrieți că e născut în orașul Vadul lui Vodă. Probabil că unele date indicate în mass-media ar putea să fie eronate. Totuși, Wikipedia se bazează pe surse de încredere și să cere citarea surselor, pentru ca informația adăugată să poate fi verificată. În acest context, vin cu rugămintea că să includeți în articol sursele care indică că Victor Drumi s-a născut în Vadul lui Vodă.

Vă mulțumesc pentru colaborare! -- Avereanu (discuție) 8 ianuarie 2022 21:54 (EET)[răspunde]

Va multumesc pentru raspuns.
Imi pare rau daca v-am facut sa ma cautati... Sunt pentru prima oara in aceasta calitate pe Wikipedia... si doar pentru ca am vazut erori pe pagina dedicata tatalui meu. E adevarat ca in una din surse e indicat locul nasterii orasul Balti, celelalte surse au preluat aceeasi informatie, dar nu este adevarat. Sursele demne de incredere in cazul acesta nu sunt mass-media... Inteleg ideea cu citatele si sursele totusi si nu o sa va prezint copia certificatului de nastere al tatalui sau citate din carti :)))) Am gasit un Site care indica locul nasterii corect : modovenii.md, dar nu merge cand vreau sa-l indic ca sursa pe wikipedia... Cred ca Wiki il detecteaza ca pe un site periculos. V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta. Am incercat sa adaug si niste poze, nu reusesc, nu e o problema.
Nu mai insist cu corectarile. Va multumesc inca o data pentru ajutor ))
Victora Drumi Vdrumi (discuție) 9 ianuarie 2022 02:58 (EET)[răspunde]
Eu sunt de pe meleagurile Moldovei și vreau ca în wikipedia să fie cât mai multe articole despre diferite personalității notorii din spațiul nostru. Pentru această e nevoie de ceva bibliografie. Dacă dispuneți sau cunoașteți de unele resurse informaționale despre Victor Drumi, chiar și dacă sunt în format tipări și nu pot fi disponibile online, le-ați putea indica în articol, la subtitlul Bibliografie (sau Referințe )
Dacă dețineți careva fotografii, legate de Victor Drumi (și nu au fost publicate nicăieri), le puteți încărca la wikimedia.commons, indicând o anumită licență (Licensing) de utilizare a imaginii.
Contribuțiile dumneavoastră sunt binevenite la Wikipedia, dar trebuie susținute de surse informaționale (fie electronice sau tipărite). --- Avereanu (discuție) 12 ianuarie 2022 23:41 (EET)[răspunde]
E posibil că, date veridice cu privire la nașterea lui Victor Drumi sunt descrise în unele publicații, care nu sunt prezente în mediul online. Astfel de surse, de asemenea, pot fi utilizate și indicate în articol. -- Avereanu (discuție) 13 ianuarie 2022 00:09 (EET)[răspunde]
Va multumesc pentru raspuns. E si pentru mine important ca în wikipedia să fie apara cat mai multe articole despre personalitățile notorii din Moldova, sunt teatrolog ). Va pot ajuta desigur nu numai cu pagina lui Victor Drumi, dar In prezent nu sunt in Moldova, si toata arhiva si lista articolelor publicate si a lucrarilor mele stiintifice este acasa... Am sa continui sa urmaresc paginile wikipwdia, cele care se refera la teatru in special, mi-ar face placere sa contribui acolo unde pot, fara obligatii din partea mea sau din partea dstra.
Voi cauta o dovada scrisa penru locul nasterii lui V.Drumi si voi incerca sa incarc niste poze. Dar nu am reusit data trecuta... Sunt poze din arhiva mea personala si cea a Teatrului National. Am dreptul sa le utilizez, idicand sursa. O zi bina. Si va multimesc, faceti un lucru extrem de important.
Victoria 45.45.65.32 (discuție) 13 ianuarie 2022 18:00 (EET)[răspunde]
@Vdrumi Vdrumi (discuție) 13 ianuarie 2022 21:42 (EET)[răspunde]
Imi pare rau, dar nu pot incarca pozele.. Nu merge ceva. Poate o incompatibilitate oarecare... Va pot timite cateva poze din spectacole, daca imi dati o adresa electronica.
Mersi 45.45.65.32 (discuție) 13 ianuarie 2022 18:38 (EET)[răspunde]
Am gasit sursa răului... Greseala a fost admisa initial in Enciclopedia Personalitati baltene. Orasul nasterii e indicat Balti... Fie, daca tata nu a comentat cand a aparut enciclopedia, nu mai insist nici eu... O zi buna. Vdrumi (discuție) 13 ianuarie 2022 20:20 (EET)[răspunde]

Semnătură[modificare sursă]

Vă rog ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră și nu așa cum ați omis la pagina Wikipedia:Cafenea. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumesc! Pafsanias (discuție) 8 ianuarie 2022 22:01 (EET)[răspunde]

Imi cer scuze, sunt novice. Va multumesc pentru ajutor. Vdrumi (discuție) 9 ianuarie 2022 03:01 (EET)[răspunde]