Discuție Utilizator:TotalAnarchy

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Flag of the United Kingdom.svg English version of this message

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie TotalAnarchy) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 20 februarie 2009 20:47 (EET)

Traducere[modificare sursă]

Înțeleg că faceți o traducere la articolul Kiruna. Nu uitați să specificați de unde ați tradus prin plasarea și completarea parametrilor formatului {{Pagină tradusă}} în pagina de discuții a articolului. —Andreidiscuţie 27 august 2014 14:13 (EEST)

Previzualizare[modificare sursă]

Info-pictogram.png Am observat la pagina Gradiște, Cimișlia că obișnuiți să salvați în mod repetat, la intervale scurte de timp, pagina la care lucrați, deși ați făcut numai mici modificări. Dacă doriți să vedeți ce efect au modificările făcute este suficient să folosiți butonul de previzualizare (lângă cel de salvare). În acest mod veți evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare și veți permite celorlalți utilizatori să urmărească mai ușor modificările. Vă mulțumim! - Covyx per tu Discuție 25 mai 2015 20:45 (EEST)

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul Insert-signature.png din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumim! Mishu57 24 decembrie 2016 19:43 (EET)

Premiu la concursul Wikimedia CEE Spring 2017[modificare sursă]

Felicitări! Ați câștigat două premii la concursul internațional Wikimedia CEE Spring 2017. Vă rog să vă activați e-mail-ul la Wikipedia astfel încât să pot lua legătura cu Dvs. prin poșta electronică. //  Gikü  vorbe  fapte  8 iunie 2017 15:32 (EEST)

Mii de scuze, e-mail-ul Dvs. e activat. Se pare că legătura de email a fost redenumită recent, era „Trimite e-mail”, acum e „Trimiteți un mesaj acestui utilizator”. Vă voi scrie un mesaj. Toate bune! //  Gikü  vorbe  fapte  8 iunie 2017 15:35 (EEST)

O nouă ediție a concursului „CEE Spring”![modificare sursă]

CEE Spring Logo transparent.svg

Bună ziua. Vă mulțumesc pentru participarea în anii trecuți la concursul „Wikimedia CEE Spring”! Vă invit să vă înscrieți în concurs și în acest an: Wikipedia:Wikimedia CEE Spring 2018. Mult succes! De la Gikü, 21 martie 2018 00:19 (EET)