Discuție Utilizator:Sus~rowiki

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Salut! Vreau să te invit să votezi pentru proiectul Wikinews, un proiect de știri libere. Poți să vezi propunerea în limba română la http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikinews/Ro sau în engleză (cea completă și originală) aici. Poți să votezi dacă agreezi cu acest proiect sau nu. Dacă o majoritate agrează, proiectul va fi lansat, și va fi ceva destul de intersant - ca o agenție de știri în limba română în spiritul wiki. Te invit să votezi la această pagină. Mulțumesc, [[Utilizator:Ronline|Ronline ]] 7 Noi 2004 11:04 (UTC)

Bine ați venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Sus~rowiki) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții!

Referitor la articolele despre comunele/satele din Republica Moldova: Atenție la normele de denumire și la categorizare; vedeți spre exemplu articolul Brînzeni, Edineț, pe care l-am adus eu la o formă corectă. În primul rând atenție la denumire. Brînzeni, Edineț și nu doar simplu Brînzeni, analog Apahida, Cluj și nu doar Apahida. Apoi forma propoziției introductive: Brînzeni este un sat în raionul Edineț din Republica Moldova. Categorizarea: Categorie:Localități în raionul Edineț. Și în cele din urmă exprimarea: Wikipedia este o enciclopedie, nu e nevoie să punem exprimări gen "Privit de la est spre vest, sau de la nord spre sud, satul pare desprins dinr-un peisaj montan".

Deoarce observ că folosiți grafia cu î din i, și nu cea cu â din a (ceea ce este perfect corect), vă invit să vedeți și îndrumarul de la Wikipedia:Versiuni de limbă română.

Și încă un lucru. Nu trebuie creată câte o pagină pentru fiecare formă a unui cuvânt (de exemplu în "Republicii Moldova" ș.a.) Este destul să scrieți [[Republica Moldova|Republicii Moldova]] și legătura va rezulta astfel: Republicii Moldova.

În rest succes pe Wikipedia, vă invităm să vă înscrieți pe pagina Wikipedia:Wikipedist și de asemenea să vă luați un autointerviu.

Cu stimă. --Danutz 7 mai 2006 14:02 (EEST)[răspunde]

Corect se spune: "în acest moment locuiesc în...". Salutări din județul Bacău - Moldova! Dacodava 9 septembrie 2006 13:23 (EEST)[răspunde]

Crăciun Fericit![modificare sursă]

Permiteți-mi să vă felicit cu ocazia frumoasei sărbători ce vine – Crăciunul – și să vă doresc să vi se împlinească toate lucrurile pe care le doriți împlinite! Cu wikirespect, + Gikü 24 decembrie 2007 17:40 (EET)[răspunde]

Your account will be renamed[modificare sursă]

20 martie 2015 11:07 (EET)

22 aprilie 2015 04:21 (EEST)