Discuție Utilizator:Stefan Laurentiu (1990)

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Stefan Laurentiu (1990)) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 20 septembrie 2016 21:53 (EEST)

Diacritice[modificare sursă]

Bună ziua. Am observat la pagina Europa că scrieți fără diacritice. La Wikipedia se impune tuturor scrierea corectă atât a textului în limba română (inclusiv a literelor ă, â, î, ș, ț), cât și a cuvintelor din alte limbi.

Calculatorul vă permite selectarea limbii române la tastatură; aveți detalii tehnice la pagina aceasta. Dacă totuși din motive obiective nu puteți face acest lucru, interfața Wikipedia vă oferă posibilitatea de a insera în text literele românești cu diacritice apăsând pe literele de sub caseta de editare. La fel puteți introduce și caractere specifice altor limbi.

Cu speranța că pe viitor veți scrie corect în mod sistematic, vă urez o zi bună și spor la scris! Bătrânul (discuție) 20 septembrie 2016 22:22 (EEST)[răspunde]

■■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ștergeți formatele de întreținere de pe paginile Wikipedia, cum ați făcut la pagina Octavian Badescu, fără a rezolva problemele pe care acestea le semnalează și fără a da un motiv valid pentru ștergerea lor în sumarul modificării. Această ștergere nu pare a fi constructivă, iar etichetele au fost restaurate. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 23 noiembrie 2016 16:23 (EET)[răspunde]

■■■ Avertizare privitoare la spamul în articole[modificare sursă]

Vă rugăm să încetați! Dacă veți continua să folosiți Wikipedia ca mijloc de publicitate, așa cum ați făcut la pagina Carie dentară, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. Pafsanias (discuție) 6 decembrie 2016 11:58 (EET)[răspunde]

Voi aveti o problema. Parca asta e o comunitate unde poti sa aduci lucruri de ajutor. Dupa cate stiu eu am scris acolo niste lucruri care erau de ajutor si mi se pare normal sa citez sursa. Asta nu e spam prietene. Am scris un articol in 3 luni. Invata ce inseamna spam si publicitate ascunsa si fa diferenta dintre ele si o bucata de articol care ajuta cititorul. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Stefan Laurentiu (discuție • contribuții).
Probabil Pafsanias a exagerat, dar atât spamul cât și publicitatea mascată sunt interzise de politicile proiectului. Citarea și adăugarea de legături către site-uri care vând produse sau servicii este considerată una din cele două. Aceste site-uri nu sunt surse de încredere, deci nu pot fi citate ca surse sau oferite ca lectură suplimentară. Și lui Pafsanias i se pare, ca și mie, că aveți o aplecare spre a cita astfel de surse. —Andreidiscuție 7 decembrie 2016 11:14 (EET)[răspunde]

Serios? Am o inclinatie spre a cita surse de publicitate mascata? Am scris 2 fragmente oameni buni de cand am contul. Cate surse puteam sa las? Cred ca Wikipedia - enciclopedia libera e un nume gresit sau baietii astia nu stiu sa isi aleaga administratorii. Repet, invatati ce inseamna SPAM si vbm dupa aceea. Pana una alta va rog sa imi stergeti contul sau sa ma ajutati sa ma dezabonez de la mail. Ar trebui sa se numeasca Wikipedia - iti mananca nervii: scrie cu diacritice, nu lasa link, lasa sursa si bibliografie dar, totusi, nu lasa link ca e publicitate mascata. ENCICLOPEDIE LIBERA. Nu sunt geniu, dar voi ati fi in stare sa innbuniti si cel mai inteligent om de pe pamantul asta. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de [[Special:Contribuții/ Stefan Laurentiu (1990)| Stefan Laurentiu (1990)]] ([[Discuție Utilizator: Stefan Laurentiu (1990)|discuție]] • [[Special:Contribuții/ Stefan Laurentiu (1990)|contribuții]]).

https://ro.wikipedia.org/wiki/EMAG

Ca sa inteleg? Astia nu se incadreaza in sursele alea de publicitate? sau de fapt ei nu sunt un magazin online, sunt doar eu stiu o fantezie, o poveste etc. bai fratilor treziti-va la realitate. Mai vreti exemple? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Stefan Laurentiu (1990) (discuție • contribuții).

Sursele citate la eMag sunt publicații din presă, nu site-uri care îți vând ceva. Faceți distincția. Cum spuneți dumneavoastră, mai vorbim după aceea. —Andreidiscuție 9 decembrie 2016 16:57 (EET)[răspunde]

■■■■ Avertisment final[modificare sursă]

Aceasta este ultima avertizare! La următorul act de vandalism asemănător cu cel de la pagina Norvegia vi se va bloca accesul la modificarea paginilor Wikipedia. Nu e sursă de încredere. Victor Blacus (discuție) 7 noiembrie 2017 15:04 (EET)[răspunde]

Ia blocheaza-ma tu, atotputernicule... te rog frumos... sunt un vandal... cum imi permit sa spun ca norvegienii platesc cel mai mare pret la carburant... adevarat, sursa nu este mega ultra cunoscuta, dar orice om citit stie ca in Norvegia se plateste cel mai mare pret pe carburant, inteligentule.

Astept sa ma blochezi Blacus... mancatorul de nervi