Discuție Utilizator:Sokoban~rowiki

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

cum se face un image gallery:

Acvila ţipătoare[modificare sursă]

Vă reamintesc că aceasta este o enciclopedie în limba română. În concluzie, contribuţiile sunt numai în limba română, evident cu diacriticele de rigoare.

În situaţia în care vă propuneţi să traduceţi un articol din altă limbă, vă recomand să copiaţi acel articol într-un editor de text pe calculatorul dumneavoastră, să îl traduceţi, să îl corectaţi, şi când sunteţi sigur că nu mai are greşeli să îl introduceţi în enciclopedie. Idealul ar fi să îl introduceţi a doua zi, când recitindu-l, cu siguranţă că veţi mai găsi ceva de corectat, care v-a scăpat în ziua precedentă (diacritice, acorduri gramaticale).

Dacă lucraţi direct pe articol, încercaţi să folositi butonul Arată previzualizare după ce faceţi o editare, pentru a vedea dacă rezultatul este cel dorit, şi abia după ce sunteţi mulţumit de aspect, să Salvati Pagina. Este o recomandare care ajută la păstrarea istoricului paginii într-o formă mai concisă şi permite în viitor identificarea editărilor de calitate.

Cu stimă, --Miehs 6 aprilie 2007 15:11 (EEST)[răspunde]


Imi pare rau am crezut ca asa ar trebui sa adaug un articol pe care sa-l traduc eu sau altcineva... Ma gandeam ca asa poate va intra altcineva si il va traduce... O sa tin minte si data viitoare nu o sa mai fac :) Sokoban 6 aprilie 2007 15:15 (EEST)[răspunde]

A fost doar un sfat. Acum mai dau unul. Când răspundeţi cuiva care v-a scris la rubrica Discuţie, nu o faceţi sub textul celuilalt, pentru că rămâne la dumneavoastră. Cel ce v-a scris poate nu va fi înştiinţat că i-aţi răspuns. De aceea daţi "click" pe numele lui, fapt ce vă trimite la rubrica lui de Discuţie. Va fi notificat că a primit corespondenţă, de îndată ce va intra în contul său. Astfel, veţi fi sigur că vă citeşte răspunsul. Eu am revenit întâmplător, pentru că, la "Schimbări recente" am văzut că aţi completat ceva la rubrica dumneavoastră de discuţii.

Toate cele bune, --Miehs 6 aprilie 2007 15:31 (EEST)[răspunde]

Wikia România[modificare sursă]

Your account will be renamed[modificare sursă]

20 martie 2015 10:53 (EET)

22 aprilie 2015 04:20 (EEST)