Discuție Utilizator:Robbie SWE

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Robbie SWE) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! --Rebel 1 noiembrie 2006 15:39 (EET)

Re:Diacritice[modificare sursă]

Îmi pare rău, dar nu înțeleg legătura dintre problemă (care mi-e clară) cu schimbarea diacriticelor de pe ro.wp. Litere cu care scriu diferite persoane depind de sistemele de operare folosite, era o problemă logică atunci când a apătut Win Vista și a schimbat diacriticele cu care se scrie. Oricum, din câte văd la Wikționar, polițist e scris cu sedilă peste tot.

Ce pot să vă spun e că nu există în niciun caz o soluție simplă, după cum s-a văzut la ro.wp. Cred că tot ce se poate face momentan este să îi informați pe cei care scriu cu virgule că există această diferență și că ar trebui să aibă grijă. În principiu interwiki ar trebui lăsat în seama roboților.--Strainu (دسستي‎)  28 august 2010 19:23 (EEST)

Vă asigur că văd literele cum trebuie, dar dacă dumneavoastră mutați articolul... Părerea mea e că ar trebui să schimbați doar interwiki-urile, nu titlurile, așa cum e acuma wikt:en:polițist. Până la urmă fiecare ar trebui să scrie cum vrea.--Strainu (دسستي‎)  28 august 2010 19:42 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Robbie SWE. Aveți mesaje noi la Wikipedia:Cafenea. 12 octombrie 2015 09:05 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Ionutzmovie discută 12 octombrie 2015 09:05 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Robbie SWE. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Ionutzmovie. 16 octombrie 2015 00:14 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Ionutzmovie discută 16 octombrie 2015 00:14 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Robbie SWE. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Ionutzmovie. 16 octombrie 2015 09:20 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Ionutzmovie discută 16 octombrie 2015 09:20 (EEST)