Discuție Utilizator:RoHSReach

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie RoHSReach) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 26 aprilie 2018 17:07 (EEST)

■ Modificarea v-a fost anulată[modificare sursă]

Information.svg Bun venit pe Wikipedia. Deși toată lumea este binevenită să modifice constructiv articolele de pe Wikipedia, cel puțin una din modificările dumneavoastră recente, ca aceea de la pagina Bătălia de la Issos, nu pare să fie constructivă și a fost anulată. Pentru teste vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Vedeși și Wikipedia:Cafenea#Politizarea istoriei la Wikipedia. Bătrânul (discuție) 6 mai 2018 17:37 (EEST)

■■ Notificare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai faceți experimente la Wikipedia, cum ați făcut la pagina Bătălia de la Granicus. Asemenea teste ar putea fi considerate vandalism. Dacă vreți să faceți alte încercări, folosiți groapa cu nisip. Vă mulțumim. Vedeți Wikipedia:Cafenea#Politizarea istoriei la Wikipedia și Wikipedia:Cereri pentru protejarea paginilor#Bătălia de la Granicus, Bătălia de la Issos, Bătălia de la Gaugamela și Bătălia de la Hidaspes. Bătrânul (discuție) 6 mai 2018 17:40 (EEST)

■■■ Avertizare privitoare la teste în articole[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să încetați! Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Bătălia de la Gaugamela, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. Vă mulțumim! A se vedea Wikipedia:Cafenea#Politizarea istoriei la Wikipedia, Wikipedia:Cereri pentru protejarea paginilor#Bătălia de la Granicus, Bătălia de la Issos, Bătălia de la Gaugamela și Bătălia de la Hidaspes și WP:NU#TRIBUNA. Bătrânul (discuție) 6 mai 2018 17:45 (EEST)

■■■■ Avertisment final[modificare sursă]

Stop hand.svg

Aceasta este ultima avertizare! La următorul act de vandalism asemănător cu cel de la pagina Bătălia de la Hidaspes vi se va bloca accesul la modificarea paginilor Wikipedia. A se vedea Wikipedia:Cafenea#Politizarea istoriei la Wikipedia, Wikipedia:Cereri pentru protejarea paginilor#Bătălia de la Granicus, Bătălia de la Issos, Bătălia de la Gaugamela și Bătălia de la Hidaspes și WP:NU#TRIBUNA Bătrânul (discuție) 6 mai 2018 17:48 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 24 de ore. Justificare: Introducere de informații false .
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. //  Gikü  vorbe  fapte  7 mai 2018 17:15 (EEST)