Discuție Utilizator:GeorgeChitiala

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Discuție Utilizator:RedShadow)

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie GeorgeChitiala) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! -- Sebi 31 octombrie 2007 18:11 (EET)[răspunde]

■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ștergeți în mod nejustificat conținutul paginilor de la Wikipedia, așa cum ați procedat la Trușești, Botoșani. Când ștergeți text, vă rugăm să specificați motivul în sumarul modificării și discutați modificările ce ar putea fi controversate pe pagina de discuții a articolului. Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, pagina a fost restaurată. De asemenea:

  • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsați nemodificată.
  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecționați către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceți la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiți greșeli, vă rugăm să le corectați.

Pentru teste, folosiți cutia cu nisip. Informații despre cum puteți contribui la Wikipedia găsiți la pagina de bun venit. Vă mulțumim. Urzică (discuție) 8 februarie 2011 16:09 (EET)[răspunde]

Previzualizare[modificare sursă]

Am observat la pagina Trușești, Botoșani că obișnuiți să salvați în mod repetat, la intervale scurte de timp, pagina la care lucrați, deși ați făcut numai mici modificări. Dacă doriți să vedeți ce efect au modificările făcute este suficient să folosiți butonul de previzualizare (lîngă cel de salvare). În acest mod veți evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare și veți permite celorlalți utilizatori să urmărească mai ușor modificările. Mulțumesc! — Ionutzmovie discută 8 februarie 2011 17:50 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul STEMA Sportivul Trusesti.png[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul STEMA Sportivul Trusesti.png. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim.  —Andreidiscuție 6 iunie 2011 12:40 (EEST)[răspunde]

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, GeorgeChitiala. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 7 iunie 2011 09:30 (EEST)[răspunde]

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, GeorgeChitiala. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 7 iunie 2011 10:54 (EEST)[răspunde]

Stema Comuna Trusesti[modificare sursă]

Ca urmare a Hotararii Consiliului Local Trusesti a fost aprobata varianta finala a Stemei Comunei Trusesti. Prin urmare, cea existenta aici, pe wikipedia, va fi inlocuita. La intrarea pe teritoriul comunei actualmente este stema veche, prezenta acum pe Wikipedia. As dori sa actualizez informatiile de aici si sa schimb imaginea actuala cu cea care reprezinta, incepand cu luna ianuarie 2012, stema comunei Trusesti.
Intrebare: la ce categorie pot incadra imaginea, avand in vedere faptul ca imaginea prezenta pe site-ul primariei Trusesti are marginile de sus si jos, putin scurtate si, ca urmeaza sa ajustez putin imaginea si sa ii "scot" fundalul ala alb si sa salvez imaginea in format png?

Propunere pentru ștergere a paginii Sportivul Trușești[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Sportivul Trușești creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Sportivul Trușești până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului.  —Andreidiscuţie 1 octombrie 2014 11:26 (EEST)[răspunde]

Fișier neliber orfan Fișier:STEMA Sportivul Trusesti.png[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:STEMA Sportivul Trusesti.png. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat doar la Wikipedia în conformitatea cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți, însă, cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fişiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. Strainu (دسستي‎26 noiembrie 2014 17:01 (EET)[răspunde]

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, GeorgeChitiala. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Strainu.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.