Discuție Utilizator:Pgillda

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Pgillda) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! Rad Urs Mesaj 2 decembrie 2007 10:50 (EET)[răspunde]

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Edith-Gonzalez.jpg[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Edith-Gonzalez.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

--Urzică 15 iulie 2008 22:11 (EEST)[răspunde]

Eduardo Palomo[modificare sursă]

Vă mulţumim şi apreciem contribuţia dumneavoastră recentă la articolul Eduardo Palomo, dar noi nu putem accepta materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicaţii tipărite. Puteţi încerca să rescrieţi textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiţi pagina de bun venit dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră.

Dacă totuşi sînteţi titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-aţi introdus, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulţumim încă o dată!  —Andreidiscuţie 19 februarie 2010 15:55 (EET)[răspunde]

■ Nu ştergeţi[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ştergeţi în mod nejustificat conţinutul paginilor de la Wikipedia, aşa cum aţi procedat la Eduardo Palomo. Când ştergeţi text, vă rugăm să specificaţi motivul în sumarul modificării şi discutaţi modificările ce ar putea fi controversate pe pagina de discuţii a articolului. Dacă aţi greşit, nu vă faceţi probleme, pagina a fost restaurată. De asemenea:

  • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsaţi nemodificată.
  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecţionaţi către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceţi la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiţi greşeli, vă rugăm să le corectaţi.

Pentru teste, folosiţi cutia cu nisip. Informaţii despre cum puteţi contribui la Wikipedia găsiţi la pagina de bun venit. Vă mulţumim. Sebimesaj 19 februarie 2010 18:03 (EET)[răspunde]

Problemă cu sursa fişierului Eduardo Palomo.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat Fişier:Eduardo Palomo.jpg. Am observat că pagina de descriere a fişierului nu specifică în acest moment cine a creat conţinutul, şi astfel situaţia drepturilor de autor este neclară. Dacă nu aţi creat dumneavoastră acest fişier, va trebui să specificaţi cine deţine drepturile de autor. Dacă l-aţi obţinut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condiţiile complete de utilizare a conţinutului acelui site. Dacă însă deţinătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat şi el în mod clar.

Dacă aţi mai încărcat şi alte fişiere, verificaţi dacă aţi specificat şi sursa şi licenţa acestora. Puteţi găsi o listă a fişierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fişierele a căror sursă şi licenţă nu sunt specificate vor fi şterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ştergere. De asemenea, fişierul va fi şters dacă este sub incidenţa drepturilor de autor şi sub o licenţă restrictivă. Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Mulţumesc.  —Andreidiscuţie 19 februarie 2010 18:08 (EET)[răspunde]

Oamenii lui Paco (Los Hombres de Paco)[modificare sursă]

Vă mulţumim şi apreciem contribuţia dumneavoastră recentă la articolul Oamenii lui Paco (Los Hombres de Paco), dar noi nu putem accepta materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicaţii tipărite. Puteţi încerca să rescrieţi textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiţi pagina de bun venit dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră.

Dacă totuşi sînteţi titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-aţi introdus, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulţumim încă o dată! Sebimesaj 19 februarie 2010 18:41 (EET)[răspunde]

Toate cele mai-sus mentionate[modificare sursă]

Imi apartin. Sper sa fi facut adnotarile corespunzatoare si sa nu mai fie "respinse" nici imaginile si nici textele.

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Pgillda. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuţie 19 februarie 2010 21:17 (EET)[răspunde]

Bună ziua, Pgillda. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Cs2.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Cs2.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 19 mai 2014 17:02 (EEST)[răspunde]

sursa imagine: http://www.corazonsalvajefans.com/hqnovela.html


Fișier neliber orfan Fișier:Cs2.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Cs2.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat doar la Wikipedia în conformitatea cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți, însă, cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fişiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. Strainu (دسستي‎26 noiembrie 2014 16:47 (EET)[răspunde]