Discuție Utilizator:Myllena

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă


Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Myllena) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 6 ianuarie 2012 12:52 (EET)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Grădina Botanică a Institutului de Cercetări Biologice din Jibou a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim. Biografia în articol separat (dacă se stabilește notabilitatea); nu-și are locul aici. Victor Blacus (discuție) 6 ianuarie 2012 21:40 (EET)[răspunde]

Am citit contribuțiile dvs. la articolul "Grădina Botanică a Institutului de Cercetări Biologice din Jibou". Părerea mea este că ar fi foarte interesant să începeți un articol despre bunicul dvs., profesorul Vasile Fati, căci dvs. puteți avea enorm de multe date indeite. Cel mai bine ar fi dacă ar colabora la articol și tatăl dvs. Un articol scris de persoane care au avut legături directe cu personalitatea a cărei biografie este scrisă, evident că va fi mult mai valoros decât dacă informațiile provin doar din bibliografie. --Jean (discuție) 7 ianuarie 2012 10:35 (EET)[răspunde]

Ștergere?[modificare sursă]

Eu tocmai redactam un mesaj către dumneavoastră, când am constatat că ați cerut ștergerea. Vi-l trimit totuși, fiindcă poate reveniți asupra deciziei, optând pentru corectare și completare.

Încerc să vă lămuresc, pe scurt, care sunt problemele, cu rugămintea ca dumneavoastră să vă familiarizați cu politicile și îndrumările citate. Astfel veți fi în măsură să faceți corecturile și completările necesare.
Notabilitatea trebuie să fie verificabilă; pentru aceasta trebuie citate surse de încredere. Citarea realizărilor subiectului nu e suficientă, fiindcă subiectul (sursă primară) nu e sursă de încredere privitor la el însuși. E nevoie de surse secundare, adică de ceea ce au scris alții despre el. Nici mărturiile dumneavoastră, oricât de sincere și de emoționante, nu sunt suficiente, fiindcă vă aflați în conflict de interes și nu puteți avea un punct de vedere neutru. Folosiți un ton neutru și evitați judecățile de valoare.
Dacă persistă nedumeriri, cereți lămuriri la Cafenea; cineva din comunitate vă va veni în ajutor. -- Victor Blacus (discuție) 7 ianuarie 2012 11:20 (EET)[răspunde]

Constat că nu ați finalizat cererea de ștergere; ați făcut doar primul pas (aplicarea etichetei). Deci revenirea la textul de dinaintea golirii paginii nu e o problemă. Poate renunțați la ștergere și faceți completările, cu ajutor din partea comunității (eu nu sunt în stare de mai mult acum, din lipsă de timp). Vă mai semnalez și această îndrumare a proiectului. -- Victor Blacus (discuție) 7 ianuarie 2012 11:34 (EET)[răspunde]

Nedumerire[modificare sursă]

Chiar nu mai inteleg nimic. Am incercat sa fac exact cum mi-ați explicat însă văd ca tot nu e bine. Nu este un articol pe care va trebui să îl păstrați pe site este un articol de care am nevoie pentru sesiune și chiar nu îmi dau seama ce as mai putea să completez. Nu am mai facut în viața mea asa ceva și sincer vă spun alte surse sau alte schimbări nu mai am să fac. Dacă considerați că nu puteți să lăsați pagina asa cum e atunci vă rog să o ștergeți. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Myllena (discuție • contribuții).

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Romeo Fati de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

  • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
  • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
    Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim.--Silenzio (discuție) 9 ianuarie 2012 01:45 (EET)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Pinkkk.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Pinkkk.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 12 ianuarie 2012 10:26 (EET)[răspunde]

Bichon Maltez[modificare sursă]

Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Bichon Maltez, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sînteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată!  —Andreidiscuţie 12 ianuarie 2012 10:29 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Romeo Fati[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Romeo Fati creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Romeo Fati până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎11 martie 2016 10:20 (EET)[răspunde]