Discuție Utilizator:Mihai

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Discuțiile mai vechi sunt arhivate la Discuție Utilizator:Mihai/arhivă. Mihai 2 Ian 2004 17:08 (UTC)

articol false friend[modificare sursă]

Mihai, spuneai despre articolul Fă-ți un amic spaniol că ar fi un articol false friend. Ei nu este. Articolul vine după idei din Wikipedia franceză și nu engleză. Totuși ca să îți explic, trebuie să-ți spun că în articolele false friend găsești cuvinte care seamănă în două limbi, dar nu au același sens, ori aici găsești cuvinte care seamănă în cele două limbi, dar au și același sens. --Danutz 2 Ian 2004 11:12 (UTC)

Într-adevăr am înțeles greșit despre ce era vorba. N-ar fi rău ca la începutul articolului să existe una două propoziții care să explice titlul-conținutul articolului. --Mihai 2 Ian 2004 16:40 (UTC)

Sydney suburbii[modificare sursă]

Înțeleg ce vrei să spui, numai că eu am adăugat articolele acestea acuma în ultimul minut (îngrășăm porcul la ajun) pentru că comunicatul de presă Wikimedia va fi scos în curând și aș vrea să avem cât de multe articole! Sigur că este bine să avem conținut de calitate, dar totuși articolele astea de suburbii sunt mai bine decât nimic. Văd că Wikipedia nostră în limba română nu mai crește atât de tare ca înainte, deci ne trebuie creștere mai mare ca să ne putem menține poziția (deci, ar fi bine să întrecem Wikipedia în ebraică și cea în chineză cât de curând). Din cauza asta, cred că articolele cu Sydney-ul sunt OK - cel puțin că acum ne trebuie un pic de creștere! Ronline 22 Feb 2004 08:15 (UTC)

Romanian wikipedia problem (reformatted)[modificare sursă]

Thanks for notifying me about that problem. I don't currently know what causing it, but I'm guessing it is a problem in Wikipedia or Explorer. (I'm using the Swedish version of Macintosh Internet Explorer.) I hope this page isn't messed up after my edit. :-) // sv:Rogper 130.238.237.61 27 Mar 2004 18:00 (UTC)

Taste Wikipedia[modificare sursă]

Salut, te rog citește și comentează noile taste Wikipedia la Discuție_Utilizator:Gutza#Taste_Wikipedia. Te rog mai anunță cel puțin încă un utilizator (sau mai mulți) despre acea discuție, în așa fel încât să reușim să anunțăm în câteva zile pe toți utilizatorii curenți ai Wikipedia. Mulțumesc! --Gutza 29 Mai 2004 14:07 (UTC)

Draga Mihai Sunt un inginer din Romania care habar nu are despre ce este wikipedia, fiindca limba straina studiata de mine a fost francez nu engleza. Engleza am invatat de nevoe, la uzina cand imi veneau cereri de oferta si eu trebuia sa stiu si ce date tehnice m-i se cer, si ce pot eu oferi! Ca atare cu un dictionar alaturi si mai ales cu unul tehnic puteam face fata. Am dat de tine acum in inima toamnei care este superba in Bucuresti cu stejarii lui aramii si cu plopii galbeni de sus si pana jos. Sa vezi Valea Oltului ce frimoasa este, dar trebue sa o faci repede, caci in defileu de intuneca repede! Daca mai vrei sa corespondezi cu mine spune-mi cum este la fizica in State, la ce universitate esti... Scrie-mi pe adresa de e,mail aporadu@home.ro Ma semnez cu porecla mea data de o bebelusa care nu imi putea ropsti numele intreg Cu stima Apo

Hola

No hablo rumano pero en Wikipedia en español necesitamos saber: ¿Dónde has obtenido la imagen del Escudo de Rumania? ¿Puedes explicar su origen y su licencia?

I can't speak Romanian but we in Wikipedia in Spanish need to know: Where have you taken the Romanian coat of arms image from? Might you explain its origin and license?

(Nu vorbesc limba româna bine. De unde a venit imagine Stema Romaniei? Care e dreptul de autor pe imaginea?) --Erri4a 31 Dec 2004 20:58 (UTC) es:Usuario Discusión:Erri4a--Erri4a 31 Dec 2004 21:00 (UTC)

  • Salut Mihai! Te-am văzut editând. Vroiam să-ți atrag atenția la sondajele actuale la Wikipedia în limba română dar constatez că ai votat deja. Pe curând! :) Gangleri | Di | D 19 Feb 2005 04:10 (UTC)
  • Salut Mihai! Te-am văzut la istoricul articolului Venus (planetă). Am găsit și Jupiter (planetă) de fapt un articol neexistent cu multe lincuri spre alte Wikipedii. Ai putea să scii un alineat / un paragraf? Mersi! Gangleri | Di | D 3 Mar 2005 08:28 (UTC)

Au început înscrierile la concursul de scriere de pe Wikiștiri dotat cu premii reale! Pentru a câștiga trebuie doar să participi scriind cel puțin un articol în fiecare zi. Deviza este cantitate, calitatea situându-se pe locul al II-lea. Totuși, articolele trebuie să conțină cel puțin două paragrafe. Mai multe detalii pe pagina concursului. -- Mihai 13 Apr 2005 16:29 (UTC)

Portal:Astronomie[modificare sursă]

Salut Mihai!

Am creat un portal de Astronomie Portal:Astronomie, daca ai timp / interes poti sa ajuti si tu sa il imbunatatim.

Andrei.

Sursa și drepturile de autor ale imaginii Xeropotamu.jpg[modificare sursă]

  • Ați trimis la Wikipedia fișierul Xeropotamu.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

AdiJapan  22 august 2006 17:10 (EEST)[răspunde]

Sursa și drepturile de autor ale imaginii Turnul lui Stefan mic.jpg[modificare sursă]

  • Ați trimis la Wikipedia fișierul Turnul lui Stefan mic.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

WikiProiectul Dacia[modificare sursă]

Bună! Bazat pe articolele la care ai contribuit, se pare că ești interesat de Dacia antică. Te invităm la Proiectul Dacia!

--Codrin.B (discuție) 2 ianuarie 2011 05:34 (EET)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Romania-densitate.png[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Romania-densitate.png. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  marți, 26 martie 2013 00:06 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Lista listelor[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Lista listelor creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Lista listelor până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎5 noiembrie 2015 13:15 (EET)[răspunde]