Discuție Utilizator:Leinad (uzurpat)

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bine aţi venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator la Wikipedia. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) care vă poate îndruma. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Leinad (uzurpat)) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar pe paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! -- яεβεŀ ω 15 februarie 2006 19:56 (EET)[răspunde]

Pagina de utilizator[modificare sursă]

Salut şi bun venit la Wikipedia.

Informaţiile pe care le-ai adăugat tu în pagina de discuţie au în mod firesc caracter descriptiv. Astfel încât, mi-am luat libertatea de a le muta în pagina ta de utilizator. Ca idee, poţi vizita pagina mea de utilizator sau oricare altă pagină a unui utilizator frecvent şi te vei convinge de ce ar trebui şi ce nu ar trebui să conţină paginile de utilizator, respectiv de discuţie ale paginilor de utilizator. Mulţumesc. -- яεβεŀ ω 15 februarie 2006 19:56 (EET)[răspunde]

Ştergerea conţinutului[modificare sursă]

Vă rog să păstraţi mesajele de pe această pagină aşa cum le-aţi primit. Atunci cînd conţinutul paginii va depăşi vreo 30 KB (o să vi se afişeze o avertizare) va fi justificată o arhivare a mesajelor, dar nicidecum ştergerea lor.

Bănuiesc că fiind la început nu înţelegeţi bine rostul fiecărui fel de pagini de la Wikipedia. V-aş ruga să ţineţi cont de recomandările noastre cel puţin pînă vă veţi obişnui cu modul de lucru.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri scrieţi-ne şi vom fi bucuroşi să vă ajutăm. Toate cele bune! — AdiJapan  18 februarie 2006 08:41 (EET)[răspunde]

Vă rugăm să nu modificaţi numele utilizatorilor. -Laurap\ mesaj 16 mai 2006 18:19 (EEST)[răspunde]

V-am mai rugat să lăsaţi mesajele puse de alţi utilizatori aşa cum au fost ele scrise. Mutilarea lor e o lipsă de respect. — AdiJapan  16 mai 2006 18:26 (EEST)[răspunde]

Cerere de uzurpare[modificare sursă]

Bună ziua. La pagina Wikipedia:Schimbarea numelui de utilizator s-a înregistrat o cerere de uzurpare a numelui dumneavoastră de utilizator, adică de mutare a acestui cont la un alt nume pentru a face loc persoanei care a depus cererea. Uzurparea se operează numai la conturile care nu au contribuţii semnificative pentru licenţa GNU FDL, aşa cum este cazul dumneavoastră.

  • Dacă sînteţi de acord cu uzurparea vă rugăm să scrieţi dedesubt un mesaj în acest sens. Cu aceeaşi ocazie ne puteţi spune ce la nume de utilizator preferaţi să fie efectuată mutarea.
  • Dacă nu răspundeţi într-un interval de 7 zile de la data acestui mesaj, contul dumneavoastră va fi mutat la numele „Leinad (uzurpat)”, iar numele actual va fi atribuit utilizatorului care a depus cererea.
  • Dacă nu sînteţi de acord cu uzurparea, vă rugăm să răspundeţi dedesubt cu un mesaj în acest sens.

Şi în cazul uzurpării veţi putea utiliza în continuare contul şi vi se vor păstra toate datele, inclusiv preferinţele, lista de pagini urmărite etc.

Mulţumim. — AdiJapan 23 ianuarie 2010 15:26 (EET)[răspunde]