Discuție Utilizator:KnowParadise

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai fructuoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Bookshelf-40x20 grey.svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
U+26A0.svg
Ce nu este Wikipedia
Câteva greșeli comune ce trebuie evitate.
Internet-group-chat.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Info-icon.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Art of Bookbinding p048 Book with map.png
Cum să creați propriul articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Crystal Clear app Startup Wizard.png
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Black check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Accessories-text-editor.png
Groapa cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
AB-Autobahnkiosk.svg
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie KnowParadise) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.-- Comunitatea utilizatorilor 2 aprilie 2013 16:18 (EEST)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Nessus(mitologie), creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim. Editați pagina redenumită Nessus (mitologie), nu creați un duplicat cu titlu greșit. Victor Blacus (discuție) 6 octombrie 2013 12:59 (EEST)

Diacritice[modificare sursă]

Bună ziua. Am observat că scrieți fără diacritice. La Wikipedia se impune tuturor scrierea corectă atât a textului în limba română (inclusiv a literelor ă, â, î, ș, ț), cât și a cuvintelor din alte limbi.

Calculatorul vă permite selectarea limbii române la tastatură; aveți detalii tehnice la pagina aceasta. Dacă totuși din motive obiective nu puteți face acest lucru, interfața Wikipedia vă oferă posibilitatea de a insera în text literele românești cu diacritice apăsând pe literele de sub caseta de editare. La fel puteți introduce și caractere specifice altor limbi.

Cu speranța că pe viitor veți scrie corect în mod sistematic, vă urez o zi bună și spor la scris! -- Victor Blacus (discuție) 6 octombrie 2013 13:11 (EEST)

Comentarii în articole[modificare sursă]

Information.svg Bună ziua și vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră la Wikipedia. Am observat că recent ați adăugat un comentariu într-un articol, Tunica lui Nessus. Deși la Wikipedia părerile redactorilor despre articole precum și sugestiile pentru îmbunătățirea lor sunt binevenite, aceste comentarii își au locul în paginile de discuție. Dacă vă scrieți comentariile acolo, ceilalți redactori care lucrează la același articol vă vor observa mesajul și vă vor răspunde, iar comentariile nu vor întrerupe lectura articolului de către cititori. Vă mulțumesc. Victor Blacus (discuție) 6 octombrie 2013 14:23 (EEST)

Pentru a vă familiariza cu Wikipedia, vedeți materialul recomandat în mesajul de bun venit (primul de pe această pagină). Pentru alte lămuriri, puteți întreba la Cafenea. De asemenea, vă stau la dispoziție paginile de discuții (articol și utilizator). -- Victor Blacus (discuție) 6 octombrie 2013 14:28 (EEST)

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră  și nu așa cum ați omis la pagina Wikipedia:Cafenea. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul Insert-signature.png din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 29 ianuarie 2017 15:33 (EET)

Revenire[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai faceți reveniri la versiuni anterioare fără a le discuta mai întâi! Această manieră de editare este considerată nerespectuoasă și neproductivă. Dacă veți continua, vi se va ridica dreptul de a modifica paginile Wikipedia, conform regulii celor trei reveniri, potrivit căreia nimeni nu poate efectua mai mult de trei reveniri la un articol într-un interval de 24 de ore. Vă mulțumim! Tgeorgescu (discuție) 29 ianuarie 2017 15:41 (EET)

■■ Notificare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai faceți modificări distructive pe Wikipedia, cum ați făcut la pagina Nessus (mitologie). Modificările dumneavoastră par să constituie vandalism și au fost anulate. Dacă doriți să experimentați, folosiți groapa cu nisip. Vă mulțumim! Nu există motive ca articolul să nu mai fie indexat. Dacă aveți motive serioase puteți cere ștergerea articolului respectiv. Bătrânul (discuție) 29 ianuarie 2017 15:48 (EET)

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră  și nu așa cum ați omis la pagina Wikipedia:Pagini de șters/Nessus (mitologie). Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul Insert-signature.png din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 29 ianuarie 2017 16:56 (EET)

Avertisment[modificare sursă]

Vă rugăm să păstrați un ton civilizat. Avertizare trimisă în urma intervenției de aici. De asemenea, trebuie să veniți cu argumente solide pentru ștergerea articolelor. Faptul că eu nu vreau sau nu-mi place nu este un motiv de ștergere. Articolele se pot corecta, dezvolta, îmbunătății. Rețineți la Wikipedia nu vă aparține nici un articol. În momentul în care apăsați butonul salvare, practic sunteți de acord să eliberați acea contribuție irevocabil sub licențele CC-BY-SA 3.0 și GFDL. Cele bune,--Silenzio (discuție) 29 ianuarie 2017 22:33 (EET)

■■■ Avertizare privitoare la vandalism în articole[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să nu mai faceți modificări distructive. Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Wikipedia:Pagini de șters/Nessus (mitologie), vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. Vă mulțumim! E scris cu roșu: Nu adăugați mesaje. Victor Blacus (discuție) 29 ianuarie 2017 22:49 (EET)

■■■ Avertizare privitoare la vandalism în articole[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să nu mai faceți modificări distructive. Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Wikipedia:Pagini de șters/Tunica lui Nessus, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 29 ianuarie 2017 22:50 (EET)