Discuție Utilizator:Jacques Schreiber

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Jacques Schreiber) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! --Rebel 8 august 2006 10:03 (EEST)

Salut![modificare sursă]

Felicitări pentru primele articole de pe Wikipedia românească. Am introdus două formate la articolul legat de asociaţia Speranţă în viitor pentru că trebuie scris după regulile Wikipedia. Însă asta nu înseamnă că e ceva negativ, dimpotrivă. Dacă te opreşti un minut să citeşti manualul de stil şi Cum se scrie un articol Wikipedia ai să economiseşti ulterior timp şi efort. Numai bine--Radufan 14 august 2006 00:56 (EEST)

Poza biblie[modificare sursă]

Am eliminat din articolul Biblia poza cu biblia folosită pentru că eu personal nu am reuşit să văd mare lucru în ea. Dacă reuşiţi să faceţi una mai de-aproape, ar fi binevenită. Mai ales v-aş ruga dacă puteţi să adăugaţi o legendă la poza cealaltă, care a rămas în articol. Waardijner 1 august 2007 17:13 (EEST)

Mulţumesc pentru mesajul dumneavoastră. Înţeleg ca aţi eliminat poza cu biblia folosîtă. Poate o să reuşesc sa fac o poză mai de-aproape. După cum aţi dorit, am adăugat legenda la poza ce a rămas în articol. Jacques Schreiber 5 august 2007 17:14 (EEST)


Evaluare Biserica Ortodoxă Albaneză[modificare sursă]

Am propus spre evaluare un articol despre Biserica Ortodoxă Albaneză. Deoarece ştiu că sunteţi un utilizator Wikipedia care contribuie printre altele şi la tematica religioasă nu ar strica să îl evaluaţi şi dumneavoastră critic. cu stimă,

Constantin.prihoanca 25 februarie 2008 13:36 (EET)