Discuție Utilizator:Erik.moorefield

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Erik.moorefield) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 27 februarie 2015 12:59 (EET)

Holocaustul nu a fost o persoană care a murit, dar în Holocaust au murit persoane; să nu le imπetăm memoria. Pentru π nu a murit nimeni, cred. Și mai cred că noile categorii sunt mai cuprinzătoare. Poate ar trebui o categorie de ,,Celebrări șiințifice". O zi π bune. --Mishu57 15 martie 2015 14:13 (EET)[răspunde]

Obiectele comemorative cum ar fi monedele comemorative, nu celebrează întotdeauna rememorarea oamenilor morți, ci și evenimente sau chestiuni. Nu văd cum comemorarea Zilei pi ar putea întina memoria victimelor Holocaustului. Monedele comemorative de 2€ celebrează semnarea Tratatului de la Roma și cea de-a 10-a aniversare a Uniunii Economice și Monetare. Zilele comemorative sunt folosite de guverne, grupuri sau organizații pentru sensibilizarea opiniei publice cu privire la o chestiune, comemorarea unui grup sau eveniment sau pentru a celebra ceva: en:List of commemorative days. Erik.Moorefield (discuție) 15 martie 2015 15:06 (EET)[răspunde]
Prin faptul că aţi zis Monedele comemorative de 2€ celebrează semnarea Tratatului de la Roma și cea de-a 10-a aniversare a Uniunii Economice și Monetare şi nu aţi zis comemorează, aţi zis tot. No more coments. --Mishu57 15 martie 2015 15:19 (EET)[răspunde]