Discuție Utilizator:ErebusOmega/Joe Satriani

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Primele intrebari[modificare sursă]

1. Daca la "cutie muzician" exista categorii in plus in limba engleza fata de romana, cum le gasesc pe cele de limba romana echivalente(si daca nu exista.. ?). Despre notable instruments e vorba.
2. Cum fac sa-mi apara imaginea cu steagul tarii la locul nasterii ? Apare doar ca link..
3. "Satriani has been a driving force in the music credited to other musicians throughout his career, as a founder of the ever-changing touring trio, G3, as well as performing in various positions with other musicians." Aici nu mi-e putin clar.. credited cu sensul "multumita altor muzicieni" care l-au ajutat/inspirat ? Sau invers ? Stiu ca satriani a influentat pe multa lume iar textul care urmeaza nu ajuta la lamurirea problemei. Vreau sa ma asigur..
4. reclusive pot sa-l traduc prin mizantrop ? desi mizantropul chiar uraste oamenii, parca ar trebui altul mai 'pasnic'. Nu-mi vine nici o idee acuma :P Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de ErebusOmega (discuţie • contribuţii).

eu traduc termenul prin: retras, singuratic, eventual: sihastric, depinde de context.

--ZOLTAN (discuţie) 23 iulie 2010 22:53 (EEST)[răspunde]

Salut. Apreciez perseverenta si energia dvs si am sa incerc un mic ajutor, dupa puteri.
  • 1. am avut aceeasi problema. am rezolvat-o gasind un format mai cuprinzator. puteti crea dvs formatul dorit dar metodica e mai complicata (eu nu mi-am batut capul in cazul meu), gasiti detalii aici.
  • 2. pt a va aparea si steagul utilizati formula acolade fagicon|tara acolade ex Spania. In astfel de cazuri cea mai buna metoda este experimentul si ... experienta: duceti-va pe un articol cu exemple asemanatoare si dati sa-l modificati, fara a salva ceva insa. Vedeti formularea de acolo si Bingo!, procedati asemanator. (incercati aici pt exemplul cu steagul)
  • 3. cred ca formularea corecta este "conform (opiniei, declaratiilor)" altor muzicieni...
  • 4. retras, izolat sau solitar
  • 5. puteti crea o pagina sandbox fara a folosi pagina dvs de utilizator. trebuie doar sa aiba titlul Utilizator:ErbusOmega/Sandbox (sau teste, sau proiecte, etc in loc de sandbox). Si am vazut ca salvati foarte des proiectul dvs la intervale scurte de timp. Puteti folosi optiunea de previzualizare pt a vedea cum arata produsul finit.

Succes. J`adore (discuţie) 23 iulie 2010 22:48 (EEST)[răspunde]

cred ca "solitar" e cel mai potrivit aici. mersi de sugestii :D problema cu steagul e ca nu-i gaseam numele fisierului =)) Am cautat la gazdele de cupa mondiala la fotbal ('94) si mi-am aflat raspunsul :P Cat despre formatare, exact metoda descrisa de tine o foloseam, dau modify (am dat la marius moga in Ro) si de acolo am incercat sa fac ceva similar si pentru satriani ^^ Buna idee pentru 3, dar tot nu sunt extrem de sigur.. e cam ambiguu textul imho. In legatura cu salvatul foarte des.. acuma is in 'vacanta' in provincie (Hunedoara) si aici se ia curentul de cateva ori pe zi, si ma scoate din minti :D Oricum banuiesc ca exista o limita de cate backup-uri pot fi disponibile asa ca nu cred ca voi consuma tocmai eu cu 38 KB per salvare prea mult spatiu.. o sa incerc totusi sa salvez mai rar ^^ Multumesc inca o data pentru interes :D

Discutie[modificare sursă]

Nu mai am mult si termin traducerea, fac o verificare, iar apoi voi înlocui articolul de pe pagina oficiala cu acesta. Corecturile ulterioare le vom face direct acolo :D ErebusOmega (discuţie) 24 iulie 2010 23:33 (EEST)[răspunde]