Discuție Utilizator:Defrenrokorit

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimite un fișier și ilustrează un articol.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Defrenrokorit) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.Salut! Îmi pare bine că ai venit să ne ajuţi la Calitate garantată 10 plus despre Europa. Ar fi excelent dacă ai scrie despre Elveţia fiind că la ora actuală nu avem mult conţinut despre această ţară (despre Spania, Germania şi Franţa, ş.a.m.d este destul, dar nu prea Elveţia). Elveţia este printre singurele ţări din Europa unde eu n-am fost (am vizitat toate ţările din jur dar nu Elveţia, deşi tare mi-ar place să merg şi cred că voi face asta în ianuarie 2005) deci prea multe informaţii nu ştiu. În orice caz, ar fi bine articole despre oraşe elveţiene, cultura elveţiană, etc... doar este atât de mult de scris despre Elveţia! Ronline 6 Iul 2004 09:10 (UTC)


Înscriere[modificare sursă]

Bună Defrenrokorit, te invit să te înscrii la Wikipedia:Wikipedist şi să-ţi iei un Wikipedia:Autointerviu. Mersi. --Danutz 6 Iul 2004 12:11 (UTC)

Jupiter, Olimp, Saturn..[modificare sursă]

Salut! Staţiunile aparţin din punct de vedere administrativ de oraşul Mangalia. Pentru astfel de detalii, cea mai sigură sursă e de obicei situl consiliului judeţean, în cazul de faţă CJ.Constanţa. Uite şi cum ajungi la informaţia respectivă:

Situl oficial al oraşului Mangalia îţi poate da mai multe detalii despre staţiuni (mangalia.ro). Sper că răspunsul meu să-ţi fie de ajutor. Pentru alte nedumeriri de acest gen, nu ezita să mă contactezi. --Radufan 30 decembrie 2006 22:51 (EET)Răspunde[răspunde]

Un pic de ajutor, te rog[modificare sursă]

Bunǎ ziua,

Este vorba de stama Republicii Moldova. Am luat din Moldova (english Wiki) galeria de poze a stemelor Moldovei ṣi am lipit-o în Moldavie (Wiki français). Dar deṣi toate pozele se vǎd bine la englezi, la francezi dimpotrivǎ douǎ dintre ele se vǎd, dar altele douǎ (MoldavianOldCoatWijsbergen.jpg ṣi MoldavianOldCoatBell.jpg) nu apar: DE CE ?

Mulṭumesc !

Un amǎnunt: staṭiunile turistice Neptun, Saturn, Olimp, etc, aparṭin într-adevǎr Mangaliei, dar cǎtunele de pescari care existau acolo când eram eu mic constituie locul-zis Comorova (pădure, cătune, pescării).

Cu bine, --Spiridon Manoliu 25 aprilie 2008 19:02 (EEST)Răspunde[răspunde]