Discuție Utilizator:Balan Bogdan - Mihai

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Balan Bogdan - Mihai) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! - Anclation 20 octombrie 2006 16:48 (EEST)[răspunde]

Pagina de utilizator[modificare sursă]

Stimate domn, pagina dumitale de utilizator este Utilizator:Balan Bogdan - Mihai, nu Wikipedia:Pagină de utilizator. Rogu-vă să vă rezumați în a o modifica pe cea dintâi pentru a vă descrie. Vă mulțumesc în avans. Succes. --Rebel 22 octombrie 2006 12:04 (EEST)[răspunde]

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Pokemon logo.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea Pokemon logo.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Metroid logo.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea Metroid logo.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Metroid prime.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea Metroid prime.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Kirby logo.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea Kirby logo.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

N-ai inteles cum specificezi provinita imaginei, trebui sa folosesti formate gen: Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. - Anclation 1 noiembrie 2006 17:38 (EET)[răspunde]

Sursa/drepturile de autor ale imaginii StarFox logo.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea StarFox logo.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa/drepturile de autor ale imaginii The Legend of Zelda minish cap.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea The Legend of Zelda minish cap.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.
Ați trimis la Wikipedia imaginea The Legend of Zelda four swords adventures.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa/drepturile de autor ale imaginii The Legend of Zelda logo.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea The Legend of Zelda logo.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

- Anclation 4 noiembrie 2006 18:34 (EET)[răspunde]

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Nintendologo.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea Nintendologo.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Guitar.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea Guitar.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Gba video.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea Gba video.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Previzualizare[modificare sursă]

Am observat că aveți obiceiul de a salva articolul la care lucrați în mod repetat la intervale scurte de timp, după modificări mici. Dacă doriți să vedeți ce efect au modificările nu este nevoie să salvați pagina, puteți folosi butonul de previzualizare. În acest mod veți evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare și veți permite celorlalți utilizatori să urmărească mai ușor modificările la articol. Mulțumesc! -- Pixi discuție 4 noiembrie 2006 10:32 (EET)[răspunde]

Descrierea modificărilor[modificare sursă]

Bună ziua. Vă rog să nu uitați să descrieți întotdeauna modificările făcute. Mulțumesc. -- Pixi discuție 4 noiembrie 2006 10:32 (EET)[răspunde]

Sa nu scoti legaturi interne (intrawikis)! - Anclation 5 noiembrie 2006 17:35 (EET)[răspunde]

Multumesc pentru re-adaugarea de legaturile.

Am devenit atentă asupra acestui articol datorită candidaturii lui pentru categoria "Articole de calitate". Eu l-am citit cu destul de mult interes și regret că a fost eliminat din propunerile de pe pagina respectivă. Apreciez, în afară de informațiile acumulate, modul dv. fluent de exprimare, care nu e altminteri foarte răspândit pe Wikipedia (și mă includ și pe mine în categoria celor cu probleme de stil!). Totuși nu m-am putut hotărî să votez pentru el, pentru că ar mai trebui completat. Văd că ați avut ceva probleme cu chestiunile de copyright al imaginilor. Sper că s-au rezolvat. Articolul descrie doar strategiile de promovare a jocurilor și figurilor Pokémon pe piață. Tema are mult mai multe aspecte, și dv. sunteți cel mai în măsură, dacă aveți într-adevăr 14 ani, să scrieți despre ele. De pildă să prezentați pe scurt strategia (sau stategiile) jocului (bineînțeles nu cursul jocului, pas cu pas). Închipuiți-vă însă că eu nu l-am jucat niciodată și nu cunosc deci din start subiectul dv. Un articol într-o enciclopedie trebuie să fie scris pentru toți eventualii cititori, chiar și pentru mamele -ah!- atâr de indignate de faptul că odraslele lor își pierd timpul cu micii monștri. De aceea nu vă puteți adresa unui expert fictiv de jocuri prin articol, prin afirmații de genul: "Acesta a fost primul joc în care puteai să îți alegi dintre un personaj băiat și unul fată." Stilul enciclopedic e impersonal, de aceea ar fi mai bună formularea: "Acesta a fost primul joc în care a fost posibilă alegerea între un personaj băiat și unul fată." Această propoziție îmi dă ocazia să vă atrag atenția asupra unui alt aspect pe care nu l-ați tratat, cel social. De ce sunt (sau au fost) figurile acestea atât de apreciate de copii? Cum s-au identificat jucătorii cu ele? De ce elevi altminteri neinteresați de învățătură au putut memora numele și calitățile a sute de Pokémoni, plus avatarurile lor, cu o perspicacitate demnă de cercetătorii din domeniul biologiei? Sunt sigură că analizând mai mult tema, o să o puteți privi și dv mai critic, mai independent de ce scrie pe ambalajul jocurilor. M-aș bucura, având în vedere priceperea dv. la scris, să contribuiți și cu alte articole la Wikipedia, de ex. din domeniul literaturii pentru copii și tineret. E imposibil să nu vă placă literatura fantastică, SF, etc. Ați citit de ex. "Hobbitul" de J.R.R. Tolkien? Ce ar fi să descrieți romanul ăsta plin de aventuri și umor pentru noi? Nutu 7 noiembrie 2006 17:57 (EET)[răspunde]

Nu ștergeți[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ștergeți în mod nejustificat conținutul paginilor de la Wikipedia. O astfel de acțiune poate fi considerată vandalism.

  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirectați către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceți la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiți greșeli într-un articol, vă rugăm să îl modificați și să îi corectați conținutul.

Pentru teste folosiți cutia cu nisip. Informații despre cum puteți contribui la Wikipedia găsiți la pagina de bun venit. Vă mulțumim. -- Pixi discuție 9 noiembrie 2006 17:49 (EET)[răspunde]

Ștergerea articolelor[modificare sursă]

Articolele nu se șterg pur și simplu, decât atunci când nu pot fi considerate nici măcar ciot, sau sunt vandalisme, înjurături, etc. Ce puteți face dvs este să vă notați articolele care nu vă plac, pentru a le ține minte, și să le dezvoltați/îmbunătățiți când considerați necesar și când aveți timp. Dacă vă mai pot ajuta cu ceva vă satu la dispoziție. -- Pixi discuție 9 noiembrie 2006 19:09 (EET)[răspunde]

Re:Fan Nintendo[modificare sursă]

Salut, ma bucur ca a venit un alt utilizator aici care este un fan al Nintendo. Am citit articolele tale si ei chiar sunt informative, si respecte in mare parte regurile Wikipedia. Insa este un lucru care poate fi schimbat un pic, stilul de exprimare, care poate fi foarte asemnator in articolele. Til exemplu, atat in articolul despre Pokemon, cat si in articolul despre Kirby, scrii despre anime'ul bazat pe jocurilelor: "Este destinat telespectatorilor foarte tineri (copii între 5-15 ani), însă are fani devotați de toate vârstele." Poate o diversificare ar fi bine. In afara de asta, vad ca stii cum sa folosesti legaturile interne (intrawikis), categoriile, legaturi externe si interwikis, un lucru foarte pozitiv, avand in vedere ca multi utilizatori aici nu prea inteleg ce aspecte speciale un Wikipedia are. Dar despre imaginile, cred ca trebui in continuare sa ai grija sa ai o licentiere potrivite pentru ei, si sa stii ca daca nu ai, ei vor fi sterse eventual. Despre ce formate poate fii de folos, exista til exemplu un format pentru coperte (game covers) la en.wiki, dar nu aici. Un sfat ar fi sa intrebi un administrator aici daca poate traduce formatul in romaneste, si sa-l introduce aici.

Am jucat F-Zero si Smash Brothers (pe N64 si GameCube), insa nu Fire Emblem si Kid Icarus. Informatie foarte utile pentru aprope orcie joc insa poate fi gasit la Wikipedia in engleza, si poti sa traduci textul pe de-acolo daca doresti.
Despre forumul, nu stiu ce a fost in neregula, dar am deschis forumul pentru vizatatori (cei care nu au un cont de utilizator) deci poti sa postezi ca vizitator chiar daca nu primesti parola. In ceea ce priveste ultima ta intrebare, am 18 de ani. Spor la treaba la Wikipedia! --Anclation 8 noiembrie 2006 19:35 (EET)[răspunde]

Am observat ca din nou ai trimis un numar de imagini fara a preciza proveniența. In afara de asta, articolele sunt solide. --Anclation 10 noiembrie 2006 18:37 (EET)[răspunde]

Am schimbat felul in care articolul principal sa refera la articolul despre jocurile F-Zero, fiindca ca am considerat varianta ceea noua mai frumoasa din punct de vedere estetic. Daca si tu o placi, poti sa schimbi designul si la celealta articole. Succes. --Anclation 10 noiembrie 2006 18:50 (EET)[răspunde]

Sistemul cu (Vezi: Listă cu ceva) arate intr-adevar bine, o solutie buna. --Anclation 12 noiembrie 2006 13:25 (EET)[răspunde]
Pai, poti sa explicati sistemul de crestere in putere in jocurile (level-up system), sistemul de atacurile (cum e til exemplu maximum 4 atacuri pentru fiecare Pokemon, invatat prin TM'uri, HM'uri si prin level-ups, si cum jucatorul trebuie sa alege combinatia optimala), sistemul cu un escadron (squadron) de 6 Pokemons, tipurile de Pokemon (rock, fire etc) si avantaje si dezavantaje intre ei, si lista continua. Jocurilele au multe aspecte care merita mentionare, si poti sa consultati articolele despre Pokemon la en.wiki daca nu esti sigur cum ei pot fii tratate intr-un stil enciclopedic. --Anclation 12 noiembrie 2006 16:11 (EET)[răspunde]
Mda, am placut tabelul, arate bine si este util. Poti in orice caz sa dezvoltezi articolul mai tarziu. In ceea ce priveste jocurile Pokemon, am jucat "Red" si "Yellow" din prima generatie, "Gold", "Silver" si "Crystal" de la a doua generatie, iar "Ruby" si "Sapphire" de la a treia generatie. Detin si jocurile "Pokemon Pinball" si "Trading Card Games" pe GameBoy, si "Pokemon Stadium" si "Pokemon Snap" pentru N64. Am si "Pokemon Colloseum" pe GameCube. Daca esti de parerea ca nu prea ai mai mult de scris despre seriile Nintendo, poti de exemplu sa scrii despre jocurile individuale, la care nu trebui sa scrii asa de mult ca in un articol despre un serial intreg. Bineinteles, e alegerea ta. --Anclation 15 noiembrie 2006 20:10 (EET)[răspunde]
Cred ca am in jur de 150 de jocuri pentru toate consolele Nintendo (inclusiv cele portabile), deci un numar destul de mare. Nici in Norvegia Nintendo n-a fost atat de popular in ultimele ani (PS2 si Xbox au fost mai de moda, la fel cu jocuri de calculator precum CounterStrike), dar macar jocurile si consolele Nintendo sunt de gasit in magazinele. Dar sa nu iti pierzi speranta in tara noastra, cu articolele care noi facem aici ajutam sa promovam Nintendo in Romania, si sa informam mai multi romani ca exista jocuri in afara de GTA. Si daca creste interesul pentru productele Nintendo, va deveni mai usor de gasit productelele lor pe piata. In plus, avem internetul, deci poti sa vorbesti cu alti oameni despre Nintendo si jocurile lor chiar daca locuiesti in Romania. --Anclation 18 noiembrie 2006 17:25 (EET)[răspunde]

Am fast nascut si inca locuisc acolo (tatal meu a fost norvegian, mama mea a fost romanca), si din cauza asta sunt un vorbitor nativ de norvegiana. Identitatea mea este totusi ea al unui roman, deci sunt mai interesat in ro.wiki decat editia in norvegiana (si enciclopedia noastra chiar are nevoie de utilizatori noi). Intr-adevar sper ca aderarea europeana va ajute Romania din punct de vedere economic, cu o piata internationala mai deschise si o modernizare profunda. --Anclation 19 noiembrie 2006 18:22 (EET)[răspunde]

Doar administratori sunt in stare sa sterge articole, dar daca vrei, poti sa-l salvezi, sa-l refac intr-un articol valabil. Insa e ok daca nu ai timp sau energie pentru asa ceva in timpul actual, articolul va fi sters in curand si Pokemon Red devine iar o legatura in rosu, care poate deveni un articol.
Am vizitat Romanian de doua ori in ultimi ani, am fost in Bucuresti, Sighișoara, Campina si Brasov. In special Brasov este un oras foarte frumos, curat, european etc.
O idea buna cu lista aia. Rudele mele din Romania sunt in primul rand din Bucuresti, dar unii sunt din Dobrogea, sau mai exact exact, Constanta. --Anclation 24 noiembrie 2006 17:36 (EET)[răspunde]
Mi-a placut articolele despre Wario si Yoshi, care au detalii interesante si care de altfel folosesc bine legaturile interne. Nu prea am inteles întrebarea următoare, a fost despre cum eu vad imediat daca a fost facute vreo modificare la un articol? In acest caz, folosec optiunea schimbari recente, si ma uit la schimbarile la articolele Wikipedia. Despre premiile, nu cred ca exista criterii definite care stabileste cand un utilizator primite premii, am vazut atat utilizatori valorosi care n-au fost premiati, cat si utilizatori care au fost premiati foarte repede. Referitor la pagina despre Nintendo, majoritatea de adaugarile au fost buni, insa nu prea am placut ca ai inlocuit descriera legatura externa (situl oficial) cu doar cuvantul Nintendo, prefer o descriere. De altfel sunt de parerea ca logo'ul arate mai bine amplasat la dreapta.
Am jucat un numar de jocuri Wario si Yoshi, cum ar fi Wario Land 2 si 4, Wario Ware si Yoshi's Island. Yoshi's Island este de altfel preferatul meu platformer de 2D. Nu prea am chef sa dezvalui informatie personal, insa am acelasi prenume cu unul dintre cele mai cunoscute jucatori de fotbal romani.
A fost vorba de Chivu, chiar daca nu este scris exact la fel. Adaugarile la articolul despre Pokemon sunt bine venite, formatul arate bine chiar si fara imaginile. Ah, si multumesc pentru schimbarile facute la pagina despre Nintendo, sper ca o sa vorbim in continuare. --Anclation 26 noiembrie 2006 17:59 (EET)[răspunde]
In ce revista a fost mentionat? As dori sa citesc articolul, dar nu stiu daca revista exista online sau nu. Oricum, au mai fost ziari in Romania care au mentionat Wii si anterior, Evenimentul Zilei a avut cateva articole despre Wii si razboiul consolelor cum vezi aici:http://www.evz.ro/search.php?querymonth1=&queryyear1=&querymonth2=&queryyear2=&query=Nintendo&queryauthor=&querysortby=time
Sper ca Wii va primi tot mai multa atentie cand soseasca in tara. Pacat cu pretul insa, dar presuspun ca ramana mult mai ieftin decat PS3 si Xbox 360. --Anclation 28 noiembrie 2006 20:38 (EET)[răspunde]
Despre e-Reader nu stiu mult, eu insumi nu o a. Exista insa un articol destul de cuprinzator la en.wiki referitor la e-Reader. Merg acum la o universitate. --Anclation 29 noiembrie 2006 12:55 (EET)[răspunde]
Nu am nici o problema cu intrebarile, ma bucur ca pot pot sa te ajut. Inca n-am incercat sa evoluez un Feebas, dar intr-adevar nu pare usor. Cat despre Esperon si Umbreon, presuspun ca daca jocurile sunt compatibile, poti sa trimiti si pe ei la jocul GBA (cu toate ca sunt Pokemon'i cu care incepi jocului Colosseum).
Orice Pokemon poate fi dat la schimb (traded), fie Pokemon'ul cu care ai inceput joucul, fie un Pokemon legendar, cum ar fi Groudon. Totusi, sa stii ca cand vine vorba de un Pokemon legendar, ai doar o singura sansa sa-l prinzi, si daca dai la schimb un Pokemon legendar, este pierdut, nu va apara din nou. --Anclation 30 noiembrie 2006 17:04 (EET)[răspunde]
Nu, daca incepi jocul din nou (stergand tot ceea ce ai facut anterior) este cu totul altceva (cum ar fi si cu Pokemon'ul care primesti la inceputul jocului), insa va consuma mult timp, fiindca intalnesti un Pokemon legendar destul de tarziu in jocul.
Ceva ciudat s-a intamplat intr-adevar, dar se pare ca modificarile mele a ajutat. --Anclation 1 decembrie 2006 14:19 (EET)[răspunde]
Nu am jocul Donkey Kong pentru GameCube, insa am cele trei jocuri Donkey Kong Country pentru SNES, iar pentru N64 am Donkey Kong 64. O remarcare insa: Poate ca e demn de mentionat cum un numar de jocuri Donkey Kong (de fapt cele care eu am mentionat acum) au fost facute nu de Nintendo, ci de Rare. --Anclation 2 decembrie 2006 11:20 (EET)[răspunde]
Mda, Rare a parasit Nintendo, dar din cate am vazut, n-a reusit sa devine o companie importanta pentru Microsoft. Cred ca are de a face cu faptul ca cand au lucrat pentru Nintendo creativitatea lor a fost apreciata, iar la Microsoft (care nu prea intelege cum se face jocuri de calitate) nu asa de mult. Iar despre Wii, daca doresti sa vezi mai mult de el, poti sa folosesti situl de video YouTube, unde gasesti un numar mare de video'uri cu Wii si jocurile pentru Wii. --Anclation 4 decembrie 2006 15:31 (EET)[răspunde]
Presuspun ca e voie (in orice caz n-am vazut vreun video scos din cauza limbaj obscen), dar daca un video are continut matur, poti sa-l "Flag as Inappropriate". Video'uri care au fost flagged si care au meritat asta primesc o avertizare care informeaza utilizatori autentificati ca acest video are continut nepotrivit pentru cei sub 18 de ani, iar ii face imposibil pentru utilizatori ne-autentificati sa-l vada continutul. Cat despre South Park, articolul a fost scris si dezvoltat de administratori, deci nu cred ca incalca vreo regula fundamentala (Wikipedia in engleza are chiar si articole despre cuvinte "urate") si cuvintele au fost folosite pentru a descrie ceva, si nu pentru efect de soc. In plus, South Park nu este un desen animat pentru copii. --Anclation 4 decembrie 2006 17:59 (EET)[răspunde]
Vad ca la en.wiki articolul numit Game & Watch (adica articolul principal) este despre sistemul Game & Watch, deci cred ca ar fi bine daca faci acelasi lucru aici. Cat despre Game & Watch Gallery, poti sa scrii si un articol despre el, dar sub titlul Game & Watch Gallery, nu doar Game & Watch. --Anclation 6 decembrie 2006 19:03 (EET)[răspunde]
Nu prea am habar despre cum clonez Pokemon'i, nici n-am incercat asa ceva. Poti sa cauti pe net (preferabil la Google) folosind cuvintele "cloning", "cheats" si "Pokemons", si sa vezi daca gasesti niste sfaturi de folos. Oricum, sper ca primesti un DS in curand, este un sistem frumos. --Anclation 7 decembrie 2006 11:57 (EET)[răspunde]
La multi ani! Da, Wii a sosit ziua asta, si sper ca o sa-l primesc in curand. In acest caz, o sa povestesc cum este, cum controller'ul functioneaza, ce jocuri am si asa mai departe. --Anclation 8 decembrie 2006 16:31 (EET)[răspunde]
Consolele Nintendo nu sunt doar pentru copii, ci pentru toti oameni care care aprecieaza jocuri de calitate, cu originalitate si suflet. De fapt, cei care au mentalitate de copii mici sunt cei care cred ca valoarea unui joc se masura dupa cantitatea de violenta si sanga. Cand am fost mai mic, multi dobitoci la scoala mea spuneau ca cel mai tare joc a fost Resident Evil, si de ce? Pentru ca a fost plin de violenta. Asa este acum cu jocuri precum GTA. Asta nu dea dovada de maturitate, dimpotriva arate ca ei sunt superficiali, si ca sunt, in lipsa de un cuvant mai potrivit, "noobs". --Anclation 8 decembrie 2006 17:11 (EET)[răspunde]
N-am avut NES (prima consola de TV a lui Nintendo), si nici Virtual Boy, o consola portabila care a esuat. --Anclation 8 decembrie 2006 17:56 (EET)[răspunde]
Nu am frati (sau surori), iar jocul pentru Wii care astept cu cea mai multa nerabdare este Zelda: Twilight Princess. La YouTube ma chem Olympion. --Anclation 8 decembrie 2006 18:42 (EET)[răspunde]
Pai, lista arate bine. Acum eu am primit un Wii (si pot sa spun ca e foarte tare!), si din cauza asta, nu am sa fiu prea activ aici in următorul timp. Oricum, spor la treaba, si daca ai intrebari, exista administratori aici care te va ajuta cu placere. --Anclation 10 decembrie 2006 10:27 (EET)[răspunde]
Buna, pentru Wii am jocurile Wii Sports, Zelda: Twilight Princess si Rayman Raving Rabbids. Twilight Princess este o capodopera, epic, frumos, o adevarata aventura. Wii Sports este foarte nostim, care foloseste Wii Remote intr-un fel care creeaza o experienta unica, fie vorba de bowling, golf sau box. Fiind atat de captivat de jocurile mentionate nici macar am inceput cu Rayman, insa din cate am auzit este un joc reusit. Am jucat cateva jocuri cu acest personaj francez pe N64 si GameCube, si l-am placut. Acum inapoi la Wii cu mine! --Anclation 12 decembrie 2006 11:12 (EET)[răspunde]
Felicitari, ma bucur ca ai primit sistemul, si sper ca o sa te distrez mult cu el. Intr-adevar, acum putem sa vorbim din nou. --Anclation 18 decembrie 2006 18:04 (EET)[răspunde]
Probabil ca o sa primesc unul dintre jocurile Pokemon: Mystery Dungeon pentru Craciun, deci ma bucur sa aud ca jocul e bun. N-am terminat inca vreunul dintre jocurile mele pe Wii, Wii Sports nu fiind de altfel un acest fel de joc, mai degraba unul de party si high-score, iar Rayman este bazat pe o multime de jocuri mici (mini-games). Zelda: Twilight Princess este in randul sau un joc foarte lung, l-am jucat pentru aproapa 30 de ore, insa ramana foarte mult pana la sfarsit. --Anclation 18 decembrie 2006 21:02 (EET)[răspunde]
Salut, am fost intr-adevar preocupat cu Wii, astazi chiar am terminat Twilight Princess (extraordinar de de bun a fost). Insa pot sa te raspund acum, fiindca titlurile sa pot schimbe relativ de usor. Asta faci folosind optiunea de "mutare", care exista la orice pagine. Cand faci o mutare, alegi titlul nou, si de asemenea poti sa motivezi decizia ta. Fostul titlu devine automat un redirect spre pagina sub noul titlu. --Anclation 22 decembrie 2006 19:12 (EET)[răspunde]
Mda, Ganondorf apare la sfarsitul jocului si o lupta epica are loc. Cat despre EET, este o prescurtare pentru "Eastern European Time", zona de timp in care si Romania se afla. Este cu o ore inainte de zona de timp in care Norvegia se afla, deci daca este aproape 12:00 in Romania, este aproape 11:00 in Norvegia. Exista si un articol Wikipedia aici. --Anclation 23 decembrie 2006 11:44 (EET)[răspunde]
Habar n-am, am facut o cautare pe Google dupa imagini din "Project H.A.M.M.E.R", insa nu l-am gasit pe personajul ala acolo. Poti altfel sa pui intrebarea si pe thread'ul video'ului, poate ca cineva acolo stie. --Anclation 23 decembrie 2006 12:50 (EET)[răspunde]
Sunt de acord ca nu pierdem mult daca personajele Dr. Mario si Game and Watch nu sunt incluse in urmatorul joc Smash Brothers, la fel cu Pichu (care doar a fost un Pikachu mai mic si slab) si Ice Climbers (sistemul cu cele doua personaje controlate ca unul singur nu prea a functionat bine), insa nu vreau sa vad pe Young Link eliminat (fiindca a jucat un rol atat de mare in Ocarina of Time si Majora's Mask, doua dintre jocurile mele preferate pentru orice consola, recunosc ca nu prea sunt neutru in aceasta privinta). In ceea ce priveste propunerile tale, sunt de acord cu personaje precum Diddy Kong, Waluigi si Olimar, dar nu personaje cum ar fi Daisy , care imi inchipui va fi o copie a lui Peach. Arseus pare un tare Pokemon, insa Deoxys, cu transformarile sale, mi se pare ca are un potential mai mare in un joc precum Smash Brothers. Si numarul de personaje din StarFox mi se pare cam mare.
Un personaj care eu as dori inclus este Midna, personajul meu preferat din Twilight Princess, daca nu ca un personaj de ales pentru lupta, macar ca un personaj care poate veni pentru a ajuta Adult Link, sau ca un personaj din un item (asa cum apare si un numar de Pokemon'i). Poate si vreun personaj din Golden Sun? --Anclation 23 decembrie 2006 19:30 (EET)[răspunde]
Wind Waker Link, desenat in stilul unic din jocul respectiv, pare o idee buna. Nu prea ma deranjeaza Snake in Brawl, presupun ca oameni din Nintendo vor integra efectiv acest personaj in universului Smash Brothers. Insa sunt de acord ca prima prioritate trebuie sa fie personajele lui Nintendo. --Anclation 23 decembrie 2006 21:14 (EET)[răspunde]
Toti Pokémon-ii din prima si a doua generatie nu sunt trofee, insa un numar semnificativ dintre trofeele (aproape 300 in total) sunt Pokemon-ii. Trofeele sunt castigate in lupta, prin completarea anumite nivel'uri sau (in cazul unii) cumparate. Am dezblocat fiecare personaj atat din primul joc Smash Brothers, cat si in Melee. --Anclation 23 decembrie 2006 21:44 (EET)[răspunde]
Poate ca a existat o asemenea lista, dar a fost sters din cauza ne-notabilitate. Intr-adevar nu gasesc o asemenea lista acuma. Am cam 287 de trofee in Melee. --Anclation 23 decembrie 2006 22:41 (EET)[răspunde]
Nu am pe toate, insa a trecut destul de mult timp dupa ultima data cand a verificat colectia mea, deci nu tin minte de numarul exact. In orice caz, un mare trofee care cuprinde fiecare Pokemon creat ar fi frumos, aproape 500 de trofee diferite doar pentru Pokemon-ii ar fi totusi excesiv. --Anclation 23 decembrie 2006 23:08 (EET)[răspunde]
Crăciun Fericit! --Anclation 24 decembrie 2006 11:07 (EET)[răspunde]
De fapt, aici n-a nins deloc, deci si Norvegia trece prin Craciunul fara ninsoare. --Anclation 24 decembrie 2006 11:53 (EET)[răspunde]
Un top 10 cu jocuri de pe orica platforma este destul de greu de ales, mai degraba fac un numar de liste top 5:
Top 5 jocuri pentru N64:
1: Zelda: Ocarina of Time
2: Zelda: Majora's Mask
3: Perfect Dark
4: Castlevania: Legacy of Darkness
5: Paper Mario


Top 5 jocuri pentru GameCube
1: Zelda: Wind Waker
2: Paper Mario and the Thousand Year Door
3: Metroid Prime
4: Super Smash Brothers Melee
5: Super Mario Sunshine
N-am jucat Twilight Princess pe GameCube, dar probabil ar fi ajuns pe locul 1.


Top 5 jocuri portabile
1: Pokemon Ruby/Sapphire (GBA)
2: Golden Sun: The Lost Age (GBA)
3: Zelda: Link to the past DX (GBA)
4: Golden Sun (GBA)
5: Zelda: Link's Awakening (GB)


Iar pentru DS astept acum jocuri precum StarFox Command, Pokemon Rangers si Pokemon Diamond/Pearl. --Anclation 25 decembrie 2006 11:57 (EET)[răspunde]
Link to the past/four swords a fost pe locul trei, iar Link's Awakening (pentru GB si GBC) a fost jocul pe locul cinci.
Apropo, am gasit niste video'uri tari despre seria Zelda la YouTube, vezi si tu:
http://www.youtube.com/watch?v=tPXp-P2LAFQ
http://www.youtube.com/watch?v=Djb-ibI2j1E
http://www.youtube.com/watch?v=-XhaH85z0sE
http://www.youtube.com/watch?v=EIQ0jm9rTWY
http://www.youtube.com/watch?v=O_tsK-RHFzg
http://www.youtube.com/watch?v=RXN1BF65WjI
--Anclation 27 decembrie 2006 22:36 (EET)[răspunde]
N-am jucat primul joc Zelda pe NES, dar l-am cumparat cand a fost re-lansat pe GBA si l-am jucat pe sistemul ala. N-am terminat jocul insa (este foarte dificil), dar am ajuns destul de departe. Nu am jucat insa Zelda II pentru NES, si nici jocurile Four Swords singleplayer. Minish Cap o am, dar nu l-am jucat prea mult, aceasi poveste cu Oracles of Seasons (am terminat totusi Oracles of Ages).
Cat despre Partea a 6-a a documentarului, a fost interesant, chiar daca nu sunt convins de teoriile lor despre liniile de timp diferite dupa Ocarina of Time. Personal sunt de parere ca ultimul joc (in ceea ce priveste povestea Zelda) este Wind Waker, in care intregul Hyrule a fost inundat, in timp ce unii specii au disparut complet iar alti au evoluat. Twilight Princess are loc dupa Majora's Mask (cu o suta de ani sau poate si mai mult), insa evenimentele se petrece cu cel putin sute de ani inainte de Wind Waker (de exemplu, Hyrule este inca destul de asemnator cu versiunea din Ocarina of Time). --Anclation 28 decembrie 2006 17:32 (EET)[răspunde]
Un sfat care am este sa incerci sa traduci articolul despre seria Zelda la en.wiki in romaneste. Nu intregul articol (care este foarte lung) insa parti, de exemplu sectia despre cronologia jocurile Zelda e reusita. --Anclation 28 decembrie 2006 17:58 (EET)[răspunde]
A existat un desen animat bazat pe jocurile Zelda (cele in 2D, a fost facut inainte de timpului N64 si Ocarina of Time), insa n-a fost foarte bun. Vezi aici despre ce vorbesc:
http://www.youtube.com/watch?v=FPxY8lpYAUM
Explica de altfel partial de ce Link nu vorbeste in niciunul dintre jocurile. --Anclation 28 decembrie 2006 19:22 (EET)[răspunde]
Se difuzeaza si in Norvegia (dublat in norvegiana), insa nu prea sunt un fan. Pikachu este aproape autoputernic (chiar invinge Onix'ul lui Brock doar folosind atacuri electrice!), iar simpatia mea a fost mai degraba cu Team Rocket decat cu Ash si companie. Am placut insa pe cele doua filme Pokemon care am vazut (primele doi), in care povestele sunt mai interesante si Pokemon'ii cei mai tari (cei legendari) au roluri importante. Un alt desent animat (din nou american, deci nu un anime) bazat pe o serie Nintendo a fost Mario Bros. Super Show, care parca a fost mai reusit decat cel bazat pe Zelda. A avut si asta lucruri ciudate, cum vezi aici:
http://www.youtube.com/watch?v=BwJX0JlYJGg
Dublajul de desene anime in Norvegia este de fapt surprinzator de buna, as spune cam la acelasi nivel care au in SUA, si mai bine facut decat ce e cazul in de exemplu Suedia. Cand am fost in Romania odata si m-am uitat la niste desene anime dublate acolo, chiar am fost socat de nivelul slab de dublaj. Nu cred de altfel ca multi oameni in Romania se ocupa cu dublaj de desene animate, si din cauza asta nu auzim prea multe voci diferite, sau actori de voci care de drept fac un efort. Si traducerea de dialoguri lase mult de dorit. Pacat, limba romana este una frumoase si flexibila, deci nu vad de ce o traducere buna in care putin este pierdut se para asa de dificil de realizat. --Anclation 28 decembrie 2006 20:51 (EET)[răspunde]
Subtitrarea nu e o idee rea deloc, fiindca este un mod usor de a invata o limba straina (cum ar fi limba engleza in mai multe cazuri). Ceva care ma enerveaza este insa politica in unele tari (cum ar fi Franta, Italia si Germania) unde nu doar desene animate si filmele pentru copii sunt dublate, ci orice film care vine in tarile respective. In afara de faptul ca dublajul nu este totdeauna bine realizat, inseamna un mare dezavantaj pentru populatia generala, care astfel pierde oportunitatea de a invata limbi straine intr-un fel usor si firesc (ca spectator auzi ceva spus clar de un actor intr-o anumita limba, si vezi imediat ce inseamna prin subtitrarea). O oportunitate ratate. --Anclation 28 decembrie 2006 21:19 (EET)[răspunde]
Eu am invatat engleza in mare parte datorita jocurile Nintendo, in primul rand Ocarina of Time (in care este mult text scris in engleza), iar mai departe din cauza revistele de jocuri in engleza care am inceput sa citesc (a existat si o revista despre N64 in norvegiana, dar aia a fost naspa). Foarte pacat ca nu exista vreun sit romanesc de informatie despre jocurile Nintendo, cu stiri, reviews, interviu'uri si mai departe, ar fi fost de mare ajutor pentru mine in timp ce ma straduiesc sa invat limba romana. Am primit niste jocuri, cum ar fi Wii Play si Yoshi's Island DS, insa sunt inca in primul rand preocupat de Zelda (incerc acum sa gasesc toate secretele). --Anclation 28 decembrie 2006 21:59 (EET)[răspunde]
Se pare ca titlul oficial in Europa este Yoshi's Island DS, asa sa scrie pe coperta (si nu Yoshi's Island 2). --Anclation 28 decembrie 2006 22:27 (EET)[răspunde]
Frumos filmulet, cu un mesaj pozitiv, in care Gates a patit ceea ce a meritat. Am gasit si eu un filmulet Nintendo, bazat pe Smash Brothers, in care e vorba despre razbunarea Bowser (sau mai degraba Giga Bowser), destul de dramatic. --Anclation 29 decembrie 2006 19:32 (EET)[răspunde]
Doar Zelda, nici Bowser nu se poate transforma in realitate, cel care a facut filmuletul ala a manipulat jocul cumva, si a adaugat Giga Bowser (de fapt doar un boss pentru anumite nivel'uri) in mai multe cursuri, iar marimea a fost modificate. Oricum, frumos video'ul tau. --Anclation 29 decembrie 2006 21:52 (EET)[răspunde]
Nu am jucat vreun joc Kirby din cate tin minte, doar in Smash Brothers l-am controlat personajul. Coincidental, Sakurai, omul care a creat pe Kirby, este de asemenea responsabil pentru seria Smash Brothers. --Anclation 30 decembrie 2006 20:20 (EET)[răspunde]
Intr-adevar, chiar a avut perfect dreptate in tot ceea ce a spus pe acolo. Am vazut si un alt Nintendo-fan roman la en.wiki, Voievod, pacat ca pana acum n-a fost de gasit pe aici. --Anclation 30 decembrie 2006 22:51 (EET)[răspunde]
La multi ani si felicitari pentru aderarea in UE. Chiar daca totul nu se va schimba imediat, aderarea reprezinta totusi un mare pas inainte pentru Romania si poporul roman. Si poate si mai multa competitie pe piata de jocuri electronice, cu resultate precum un pret mai scazut pentru o consola de genul Wii. --Anclation 1 ianuarie 2007 16:06 (EET)[răspunde]
Multi norvegieni sa tem ca cu aderarea UE pierd autode terminarea si identitatea nationala, iar unii socialisti sa opun UE din cauza promovarea UE de economia de piata. O aderare UE a fost pus la vot de doua ori in Norvegia, dar ambele ori rezultatul a fost o majoritate impotriva. Elvetia are o politica clara de neutralitate (tara a devenit doar in 2002 membru ONU), iar Islanda, fiind o tara mica si mandra, cred ca nu prea au chef de o aderare intr-o uniune internationala. In cazul Norvegiei insa, tara se conformeaza cu orice hotarare a lui UE, iar plateasca multi bani pentru a face parte in EEA, deci hotararea lor s-a dovedit proasta. --Anclation 1 ianuarie 2007 19:20 (EET)[răspunde]
Mda, l-am vazut anterior, nostim. Bietul Hutch..sau a fost Botch? :) --Anclation 1 ianuarie 2007 19:45 (EET)[răspunde]
Personal nu am folosit sistemul Wi-Fi (am jucat niste jocuri cu un prieten, dar doar folosind optiunea de multiplayer standard) insa la en.wiki exista un articol care trateaza acest subiect: en:Nintendo Wi-Fi Connection. Vezi de asemenea en:List of Nintendo DS Wi-Fi Connection games. --Anclation 6 ianuarie 2007 16:42 (EET)[răspunde]
Lol, in primul rand nu sunt inca ales, si in orice caz eu sunt mai comfortabil cu adresarea informala, macar cand cunosc utilizatorul. --Anclation 6 ianuarie 2007 16:46 (EET)[răspunde]
Chiar am o asemenea speranta, acum sunt totusi inca tanar si merg la o facultate in Norvega, deci nu am aceasta oportunitate la ora actuala. O optiune buna pentru viitor mi se pare sa lucrez pentru vreo firma din Norvegia care are un birou in Romania, unde pot sa fiu localizat. In acest caz pot sa locuiesc in Romania (cu preturile romanesti), dar cu un salariu norvegian. Acum insa prioritatea mea este sa invat romaneste mai bine, si sa contribui aici, la ro.wiki. --Anclation 6 ianuarie 2007 17:17 (EET)[răspunde]
Pai, un tip de lucruri care poti sa cauti in jocul este bucati de inima (pieces of heart), care (daca gasesti destule) devin un container de inime [1], energia ta de viata in jocurile Zelda. Acum nu joc Twilight Princess insa, ci Wind Waker. Da, TP ma inspirat sa joc din nou al treilea joc Zelda in 3D, care nu mai am jucat de mult. Si acesta este un joc absolut superb. A fost facut pentru GameCube, dar fiindca Wii este compatibil cu orice joc GameCube (chiar poti sa folosesti controller'ul GameCube pe Wii) il joc pe Wii acum. --Anclation 6 ianuarie 2007 22:46 (EET)[răspunde]
Ai dreptate despre functia Virtual Console, insa jocurile trebuie cumparate separat, cu asa-numite Wii Points. Poti sa cumpar jocuri nu doar pentru consolele Nintendo care ai mentionat, dar si jocuri care au aparut pe Sega Mega Drive/Genesis. Eu astept insa re-lansarea niste jocuri pentru N64 la consola virtuala, inainte de a cumpara punctele Wii. --Anclation 6 ianuarie 2007 23:11 (EET)[răspunde]
Da, chiar a fost surprinzator ca jocurile GB si GBC nu merg pe DS, avand in vedere ca DS este compatibil cu jocurile pentru GBA, iar GBA fiind compatibil cu jocurile GB si GBC. --Anclation 7 ianuarie 2007 12:50 (EET)[răspunde]
Asta am citit si eu [2], si intr-adevar, Twilight Princess a fost initial facut pentru GameCube (jocul chiar a fost lansat pe ambele console, Wii si GameCube). Fiindca Wii insa nu prea a avut vreun titlu mare pregatit pentru lansare (Mario Galaxy a fost amanat, Smash Brothers Brawls vine luni dupa lansarea, ca si Metroid Prime 3) impreuna cu faptul ca GameCube a fost aproape mort, s-a dovedit o idee buna se reface acest joc pentru Wii. --Anclation 7 ianuarie 2007 13:13 (EET)[răspunde]
Ceea ce am observat imediat este numarul de imagini fara vreo descriere sau licentiere care ai trimis din nou....sa stii ca acesta nu este o problema mica, in timp ce lipsa de o licenta potrivita este considerat un motiv suficent pentru stergerea de imagini. Este foarte important, si ai fost informat de asta de multe ori (vezi mai sus in pagina ta de discutie). Daca ai luat imaginile de la en.wiki, macar sa scrii asta. --Anclation 8 ianuarie 2007 22:02 (EET)[răspunde]
Lista cu jocurile Mario mi se pare insa corecta, n-am observat vreo greseala acolo.
Din pacate nu stiu cum fac un asemenea format (pentru coperte, imagini din jocuri, arta bazata pe personaje din jocuri si mai departe), insa poti sa intrebi pe administratori precum Pixi si AdiJapan despre cum sa procedezi, si daca ei pot crea formate potrivite. Formatul pentru logo'uri poate nu este alegerea optimala dupa standardele en.wiki, insa este cel mai potrivit format care avem aici in timpul actual. --Anclation 9 ianuarie 2007 21:18 (EET)[răspunde]
Robotul ala (ROB) a fost inventie ciudata care a esuat, cum s-a intamplat cu o alta inventie ciudata, Power Glove. N-am jucat vreun joc in serialul Earthbound, stiu bineinteles despre Ness (fiind un personaj jucabil in Smash Brothers) si despre Earthbound 64 care a fost asteptat cu nerabdare in Japonia, dar care n-a fost lansat vreodata, mult mai mult nu stiu insa. Cred ca am aflat insa din ce joc personajul "psihopat" din video'ul "Wii are the Revolution" este. E vorba despre No More Heroes, nu? Am gasit si un sit foarte util (http://www.vgcharts.org/) despre vanzarile consolelor (si jocurile), unde vezi de exemplu ca GameBoy a vandut mai mult decat PS2, si ca Mario este cea mai populara serie de jocuri video facuta vreodata. --Anclation 14 ianuarie 2007 12:11 (EET)[răspunde]
Din cate am citit, Perfect Dark Zero este mult mai slab decat primul joc pentru Nintendo 64, deci nu prea este un motiv pentru a cumpara un Xbox 360. Avand acest fapt in vedere, presupun ca si urmatorul joc Banjo Kazooie (pe consola lui Microsoft) va fi mult mai prost decat jocurile anterioare pe N64. --Anclation 14 ianuarie 2007 22:25 (EET)[răspunde]
Pai, fiindca au pierdut deja clar razboiul cu Nintendo (pus la un loc, Sega Saturn si Dreamcast au vandut mai putin decat GameCube, care a vandut mai putin decat N64), deci nu mai am vreo mare problema cu Sega. Daca Sonic apare in SSBB, pot sa aleg sa-l nu folosesc, iar cei care anterior au jucat doar jocuri pe consolele Sega poate "vad lumina" si iau SSBB, doar din cauza ca Sonic apare in el. Adica, daca ajuta jocul din punct de vedere comercial, nu ma deranjeaza deloc, atata timp cat mare majoritatea din personajele jucabile raman cele create de Nintendo.
PS: Am cumparat acum WarioWare pentru Wii, tare joc, exista si pentru GBA si DS, desigur demn de incercat. --Anclation 17 ianuarie 2007 17:56 (EET)[răspunde]
Exista o pagina dedicate boti aici, care explica sistemul. --Anclation 21 ianuarie 2007 10:54 (EET)[răspunde]
Pai, ro-3 este un nivel prea inalt pentru mine la ora actuala, asta ar insemna ca stapanesc limba romana la fel de bine ca limba engleza, care nu este cazul. Dar multumesc oricum. Am Animal Crossing pentru GameCube, joc bun, insa nu are gameplay traditional, cu vreun scop bine definit, este mai mult un joc de simulatie. Vezi si articolul Animal Crossing la en.wiki.
Despre imaginile, eu nu am de gand sa le sterg, sau sa le propun pentru stergere, insa daca lipsesc sursa sau licenta, nu pot sa opresc o stergere efectuate de un alt administrator. Exista totusi formate care poti sa adaugi. Pentru imagini legate de Pokemon, exista formatul:

{{imaginePokemon}}

Iar pentru celalalte imagini, poti sa folosesti

{{utilizarecinstită}}

Sau Format:utilizare cinstită în cu un motiv valabil dat, sau daca e vorba de un desen, ai
Drepturi de autor nedeterminate

Această imagine reprezintă un desen, pictură, schiță sau altă operă de artă bidimensională și poate fi sub incidența legilor dreptului de autor. Se consideră că o imagine cu rezoluție joasă a unei opere de artă folosită pe Wikipedia, găzduite pe serverele Fundației non-profit Wikimedia, este o utilizare cinstită conform legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii.


Un format valabil trebuie in orice caz adaugat la fiecare imagine care ai trimis, deci sper ca o sa le adaug in curand. --Anclation 25 ianuarie 2007 23:28 (EET)[răspunde]
Nu m-am ocupat cu jocurile de carti Pokemon, insa stiu oarecum regulile datorita TCG. --Anclation 26 ianuarie 2007 19:25 (EET)[răspunde]
Articol reusit, insa ar fi binevenit informatie despre ce tip de jocuri sunt, si cum se deosebeste fata de alte RPG'uri. La en.wiki acest lucru este mentionat in articolul en:Earthbound (series). --Anclation 28 ianuarie 2007 11:37 (EET)[răspunde]
N-am jucat vreun joc Wave Racer, insa am jocurile 1080° pentru N64 si GameCube care mi-a placut, in ciuda faptului ca nu sunt un snowboard-fan. --Anclation 28 ianuarie 2007 19:16 (EET)[răspunde]
Nintendogs este o serie proaspata care a devenit foarte populara, merita un articol. Exista o lista de serii (atat create de Nintendo, cat si de alti dezvoltatori) care au debutat pe platformele Nintendo aici
In Pokemon Red Mewtwo'ul meu a ajuns la nivelul 100, iar Zapdos a ajuns la nivelul 91. Despre numarul maximal de Pokemon'ii care am prins, in Pokemon Red am prins 141 de Pokemon'ii, iar in Pokemon Ruby, am 143 de Pokemon'ii. De altfel, cunosti cineva care are cateva kilograme în plus? Un sfat bun este in acest caz sa-l recomanzi un Wii: http://www.ghidsibiu.ro/stiri_detalii.php?id=605
Jocul care l-am jucat cel mai mult este Zelda: Ocarina of Time pe N64, l-am terminat in jur de zece ori si am gasit toate secretele. Chiar luna trecuta am inceput un nou fil pe versiunea GameCube al Ocarina of Time. --Anclation 2 februarie 2007 20:12 (EET)[răspunde]
Da, a venit cu Wind Waker. Si o să arhivez acum threadul mare, pentru a crea loc pentru un nou thread. --Anclation 4 februarie 2007 15:09 (EET)[răspunde]
Am auzit de Pokemon in timpul cand seria a ajuns la varful de popularitate, si jocurile Red/Blue au fost laudate in revistele de jocuri video, primind review'uri foarte pozitive. Din cauza asta eu, deja detinator de un Game Boy, m-am hotarat sa cumpar un joc Pokemon si am devenit un fan a aceasta serie de jocuri. Anime'ul am vazut doar dupa ce am cumparat jocul. Apropo, Pikmin a iesit bine. --Anclation 4 februarie 2007 18:36 (EET)[răspunde]
Star Fox nu am inca, fiindca am ales sa-mi cheltuiesc banii pe WarioWare in primul rand. A primit insa review'uri destul de favorabile (cum vezi aici [3]). Despre bateriile, te refer la bateria lui DS (care este inauntru consola DS), nu? Aceasta baterie dureaza mult timp, vezi aici. --Anclation 7 februarie 2007 18:42 (EET)[răspunde]
Ah, am un Game Boy Color, nu un Game Boy mai vechi. --Anclation 7 februarie 2007 18:56 (EET)[răspunde]
Pacat, insa pana acum consolele Nintendo nu au fost prea populare in Romania, din cauza lipsa de publicitate si "street cred", in plus jocuri pe PC au fost mai populare decat jocuri pe consolele. Insa cred ca lucrurile s-au schimbat un pic cu lansarea Wii, vad pe diverse forum'uri romanesti ca multe lume sunt interesate de Wii, si in plus pretul mic va fi un mare avantaj in lupta cu Xbox 360 (nici macar lansat oficial in Romania) si PS3 (care soseste pe martie).
Produse Nintendo sunt de altfel vandute la un numar de magazine online, cum ar fi
http://www.tntgames.ro/index.php?lang=1
http://www.gameshop.ro/
http://shop.computergames.ro/
--Anclation 9 februarie 2007 18:31 (EET)[răspunde]
Doar indica numarul de octeți adaugate sau sterse prin ultima modificare, in comparatie cu versiunea anterioara. Daca arate (- ceva) nu este neaparat un lucru rau, fiind ca poate fi vorba de curatenie sau stergere de text nepotrivit, adica o modificare constructiva. Acest sistem este de altfel foarte util pentru noi administratori, fiind ca ne ajuta se vadam imediat daca este facuta o modificare mare sau mica in paginile. --Anclation 11 februarie 2007 16:07 (EET)[răspunde]
N-am jucat Excitebike in afara de o versiune refacuta in Animal Crossing. Am Nintendogs: Chihuahua and Friends, in care am trei caini, unul dintre ei un Chihuahua. Cainele meu real este un Bichon Frisé. --Anclation 13 februarie 2007 16:20 (EET)[răspunde]
N-am fost suparat, doar lenes. Prima data cand am vazut articolul despre Pokemon am fost surprins, in special pentru ca a fost un articol valabil si eu nu am stiut de vreun fan Nintendo pe aici. Cat despre contul care ai creat in trecut, pot sa-l blochez (nu sa-l sterg complet) insa nu prea are rost. --Anclation 23 februarie 2007 19:03 (EET)[răspunde]
Intr-adevar ar fi tare, insa nu cred ca sansa e prea mare. --Anclation 23 februarie 2007 19:26 (EET)[răspunde]
Cu cateva luni in urma a fost o controversa legate de articolele Wikipedia copiate aparute la un alt sit. Din cauza asta, administratorul Pixi a precizat cum articolele Wikipedia pot fi folosite la alte situri:
Cel (cei) care au făcut respectivul site nu respectă licențierea textelor wikipedia și cred că suntem nevoiți să îl avertizăm. Conform licenței GNU FDL de aici Wikipedia:GNU FDL art 2 Copii identice se specifică clar:
Puteți copia și distribui Documentul pe orice mediu, comercial sau necomercial, atâta timp cât această Licență, notificările de drepturi de autor și notificarea de licență care spune că această Licență se aplică acestui Document sunt reproduse în toate copiile.
Daca mai ai nelamurii, poti sa intrebi pe Pixi, care cunoaste situatia mai bine decat mine si cu care ai vorbit si anterior.
Apropo, initiativ bun!

--Anclation 24 februarie 2007 20:07 (EET)[răspunde]

Mda, tocmai acum am lasat un mesaj la cartea de oaspeti. Imi place combinatia intre informatie, poze si video'uri, foarte frumos. --Anclation 24 februarie 2007 20:18 (EET)[răspunde]
N-am fost plecat, doar m-am plictisit putin de situl, si am stat pe alte locuri virtuale. Am jucat si Excite Truck, noul meu joc pentru Wii.
Am auzit de acest proiect cu cateva saptamani in urma, si este intr-adevar interesant. Sega sustine acum cu tarie pe Wii, a fost lansat deja un joc Sonic pentru Wii, iar acest titlu cu Mario si Sonic va fi cu siguranta un mare succes. --Anclation 10 aprilie 2007 13:48 (EEST)[răspunde]
N-am primit niciun joc nou, insa in curand o sa cumpar un nou joc pentru Wii. --Anclation 10 aprilie 2007 14:41 (EEST)[răspunde]
Poate ca este o coincidenta, sau poate jocurile Kirby au fost puse in umbra de celelalte jocuri Nintendo, adica Zelda, Mario, Donkey Kong, Metroid si Star Fox. Insa ma gandesc sa-mi iau jocul Kirby pentru Wii cand soseste aici, daca aud ca a iesit bine. --Anclation 10 aprilie 2007 15:57 (EEST)[răspunde]
Am un exemplu aici, unde vezi ce am facut in articolul despre NES:
[[Imagine:Famicom.jpg|100px|thumb|right|Famicom, versiunea japoneză a consolei NES]]
Este acest "100px" care dicteaza marimea imaginii, si bineinteles, tu controlezi acest px, poate fi "50px", "75px" sau "200px", alegerea e a ta. --Anclation 10 aprilie 2007 18:58 (EEST)[răspunde]
Nu l-am terminat pe Heatseeker inca (cand il termin o sa scriu un review pe gamefaqs.com) insa pana acum este foarte tare, sistemul de control folosind Wiimote'ul este bine implementat, misiunile sunt bine gandite iar luptele cu alte avioane sunt foarte distractive. Imi aminteste un pic de Star Wars: Rogue Squadron, un alt joc bazat pe misiuni care am jucat foarte mult pe Nintendo 64.
Nu prea cumpar CD'uri cu muzica, daca canta vreo formatie muzicala buna (pe televizor, YouTube, altundeva) ascult, dar nu sunt un mare fan al o anumita formatie. --Anclation 18 aprilie 2007 19:24 (EEST)[răspunde]

Mai aveți nevoie de ajutor ?[modificare sursă]

Dar nu am înțeles prea bine ce nu se vede... poate reveniți cu un mesaj. -- Pixi discuție 12 decembrie 2006 18:17 (EET)[răspunde]

Gata ! Dacă mai avei ceva de genul acesta nu introduceți : . Cu alte cuvinte dacă aveți ceva de genul DK: abc scrieți [[DK abc|DK: abc]], iar rezultatul va fi DK: abc. De ce ? Pentru că nu se pot folosi în linkuri : . -- Pixi discuție 12 decembrie 2006 18:47 (EET)[răspunde]
De fapt X-ul dintr-o legătură din wikipedia, exemplu [[X]] este transformat în URL: X este adăugat la http://ro.wikipedia.org/wiki/, iar rezultatul va fi http://ro.wikipedia.org/wiki/X. Iar un URL nu poate conține semnul :. Nu veți găsi o adresă de internet care să conțină semnul : . -- Pixi discuție 12 decembrie 2006 18:53 (EET)[răspunde]

Joc de rol=RPG?[modificare sursă]

Pentru mine jocul de rol este doar traducerea de la role-playing game...de-aia l-am clasificat acolo...dacă ai vreo sugestie mai bună voi fi fericit să pun articolele acolo Outslide 18 martie 2007 00:51 (EET)[răspunde]

Re:Fan Nintendo[modificare sursă]

Joc si cu emulatoare caci snes nu mai am de ceva vreme. Am doar un handheld acum functionabil: GBA :) restu gb si gbc sunt prea bulite.

Stiu ca este buna initiativa, ajuta daca poti :D Chupy 25 aprilie 2007 17:49 (EEST) Am jucat toate pokemoanele :D de la cel pe gameboy color la azure pe gba (parcă așa se numea) și acum am pe gba ul meu mario :D da nu am timp să joc din cauza fac...și ptr că l-am term pe emulator de mult. Alte jocuri pe care să le știi : metroid, da ăla de pe snes :D și evo.[răspunde]

Era saphire, oricum toate de pe gba sunt asemănătoare, adică au doar pokemonii diferiți dar același story?

Portalul Jocuri video trebuie să apară pe primul loc în această categorie și nu sub litera P. Vezi și: en:Category:Video game portals. Portal:Jocuri video/Știri/Surse nu are ce căuta la categorie. Asta aparține de portal și nu se pune sub nici o categorie din câte știu eu (vezi și: en:Portal:Current events/Video gaming/In the news). Sursele ar trebui scrise în paranteze (așa se procedează de obicei)...o subpagină pentru acestea nu este necesară. --goliath 4 mai 2007 17:48 (EEST)[răspunde]

Referendum[modificare sursă]

Bună ziua! La Wikipedia are loc un Referendumul de interes vital pentru comunitate și vă rog să luați atitudine prin vot. Mulțumesc--—Radufan 24 iunie 2007 20:48 (EEST)[răspunde]

Căsuța discordiei[modificare sursă]

Căsuța de anti-manelist este un moft, dar nu trebuie să fie o sursă de conflict cu Wikipedia. Fă-ți singur căsuța, creând pagina Format:Utilizator anti-manele și scriind:

<div style="float: left; border:solid black 1px; margin: 1px;"> {| cellspacing="0" style="width: 238px; background: #0099FF;" | style="width: 45px; height: 45px; background: #CC9900; text-align: center; font-size: {{{5|{{{id-s|14}}}}}}pt; color: {{{id-fc|#fff}}};" | [[Image:Alkoholika patrata mica.jpg|45px]] | style="font-size: {{{info-s|8}}}pt; padding: 4pt; line-height: 1.25em; color: {{{info-fc|#000}}};" | Acest utilizator este '''anti-[[manele|manelist]]'''.<includeonly>[[Categorie:Wikipediști anti-manele|{{PAGENAME}}]]</includeonly> |}</div> {{clear}}

Ca imagine introdu tu ce dorești. Se poate schimba și culoarea. --Gabi | Discuție 5 iulie 2007 23:36 (EEST)[răspunde]

infobox festival muzical[modificare sursă]

Acuma aduc formatul de la en.wiki. În 20 de mnute sper sa fie gata. Spor la treabă. --Bekuletz|Lasă mesaj 7 iulie 2007 23:12 (EEST)[răspunde]

Aici poți edita și tu formatul: Format:Infobox_festival_muzical. O să trebuiască să fie tradus, mă ocupa acuma. După traducerea tag-urilor în română o să trebuiască să faci niște modificări pe pagina Live Earth. --Bekuletz|Lasă mesaj 7 iulie 2007 23:16 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Pikmin.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Pikmin.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 24 decembrie 2009, 17:24 (EET)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Olimar.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Olimar.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim.  —Andreidiscuție 31 decembrie 2009 12:35 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Earthbound video game.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Earthbound video game.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim. — Ionutzmovie discută 3 martie 2010 23:54 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul EarthBoundlogo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul EarthBoundlogo.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim. — Ionutzmovie discută 3 martie 2010 23:54 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Smash Bros.5.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Smash Bros.5.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim. — Ionutzmovie discută 3 martie 2010 23:54 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Excitetruck.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Excitetruck.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim. — Ionutzmovie discută 3 martie 2010 23:54 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Warioware.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Warioware.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:43 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Live Earth Logo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Live Earth Logo.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:45 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul NES Ice Climber.png[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul NES Ice Climber.png. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:48 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul DonkeyKonglogo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul DonkeyKonglogo.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:53 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Nessssbm.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Nessssbm.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:53 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Excitebike logo.gif[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Excitebike logo.gif. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:53 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Blue storm.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Blue storm.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:53 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Mario&Luigi.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Mario&Luigi.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:53 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul KidIcarus logo.gif[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul KidIcarus logo.gif. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:53 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Ice Climber logo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Ice Climber logo.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:53 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Nintendogs logo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Nintendogs logo.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:54 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Pokemon types.gif[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Pokemon types.gif. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:54 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Animal Crossing logo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Animal Crossing logo.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:54 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Nintendo logo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Nintendo logo.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:54 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Bongos.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Bongos.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:54 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Personajele de la Nintendo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Personajele de la Nintendo.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:54 (EET)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Yoshi DS.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Yoshi DS.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:55 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul F-Zero GX.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul F-Zero GX.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:55 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Fire Emblem path of radiance.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Fire Emblem path of radiance.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:55 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Kirby squeaksquad.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Kirby squeaksquad.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:55 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Super Smash Bros.logo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Super Smash Bros.logo.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:56 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Pokemon the first movie.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Pokemon the first movie.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:56 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Metroid prime.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Metroid prime.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:56 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Pokemon diamond pearl.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Pokemon diamond pearl.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:56 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Pokemon logo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Pokemon logo.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 1 noiembrie 2013 18:58 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Star Fox assault.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Star Fox assault.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  vineri, 1 noiembrie 2013 19:00 (EET)[răspunde]

Fișier neliber orfan Fișier:Pokemon types.gif[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Pokemon types.gif. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat doar la Wikipedia în conformitatea cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți, însă, cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fişiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 25 februarie 2014 19:20 (EET)[răspunde]