Discuție Utilizator:93.116.0.47

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă


Poate doriți ajutor la scrierea articolelor. Vedeți „Cum scriu un articol?”.

Mulțumim.

O etichetă a fost pusă în pagina Victimele Holocaustului, cerând ca aceasta să fie ștearsă rapid de la Wikipedia. Acest lucru a fost făcut deoarece pagina pare să fie indescifrabilă și nu conține text coerent.

Dacă vi se pare că această pagină a fost etichetată incorect, puteți contesta ștergerea. Pentru a face acest lucru, adăugați codul {{așteaptă}} în partea de sus a paginii (chiar sub notificarea de ștergere rapidă sau sub eticheta „db”) și lăsați o explicație pe pagina de discuții. Vă rugăm să nu ștergeți eticheta „db”!

Dacă pagina creată a fost un test, folosiți de acum încolo groapa cu nisip pentru experimente. Îmi puteți lăsa un mesaj pe pagina mea de discuții dacă aveți nelămuriri legate de acest lucru. StoneJustice (discuție) 21 februarie 2017 13:43 (EET)[răspunde]

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Victimele Holocaustului, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și va fi ștearsă în curând (dacă nu a fost ștearsă deja).

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 21 februarie 2017 14:05 (EET)[răspunde]

Dacă această adresă IP este partajată și dvs. nu ați făcut modificări neconstructive, vă puteți crea un cont de utilizator al dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.