Discuție Utilizator:86.124.116.165

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Vozilic canibbal, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim. Victor Blacus (discuție) 4 mai 2013 21:10 (EEST)[răspunde]

Dacă această adresă IP este partajată, și dvs nu ați făcut modificări neconstructive, vă puteți crea un cont de utilizator al dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.

■■ Notificare[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai faceți modificări distructive pe Wikipedia, cum ați făcut la pagina Temă (ficțiune). Modificările dumneavoastră par să constituie vandalism și au fost anulate. Dacă doriți să experimentați, folosiți pagina personală de teste. Acest mesaj a fost scris în urma unei evaluări automate făcută de un robot. Dacă sunt erori, vă rugăm să le raportați aici.--PatrocleBot (discuție) 26 noiembrie 2022 23:12 (EET)[răspunde]

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.