Discuție Utilizator:84.232.140.209

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: o lună. Justificare: Introducere de informații false sau neverificabile. Campania dublajelor..
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Victor Blacus (discuție) 29 mai 2021 18:03 (EEST)[răspunde]


Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „SUNT SUPERVIZOR DE ANIMAȚIE, INFORMAȚIILE SUNT VERIFICATE STIMATE VICTOR BLACUS. Îmi cer scuze că până acum nu ți-am scris dar este deja RIDICOL, NU TE SUPĂRA, DAR ÎN MOD ABUZIV ÎMI ANULEZI MODIFICĂRILE. TOT CEEA CE NOTEZ ESTE ÎN ACORD CU DISTRIBUȚIILE ÎN LIMBA ROMÂNĂ ȘI ACESTE ASPECTE LE CUNOSC DEOARECE SUNT SUPERVIZOR DE ANIMAȚIE PENTRU VARIANTELE ÎN LIMBA ROMÂNĂ ALE FILMELOR DE ANIMAȚIE.

Te rog să anulezi blocarea și să aduci cele 3 pagini la variantele lor cu vocile în limba română- LORAX PROTECTORUL PĂDURII, PIRAȚII O BANDĂ DE NEISPRĂVIȚI ȘI EPIC- REGATUL SECRET.

Așadar, dovada spre exemplu la LORAX, se găsește aici (NADIA COMĂNECI ESTE VOCEA BUNCII NORMA, FLORIN RISTEI ȘI NARCISA SUCIU ASIGURĂ VOCILE CÂNTĂREȚILOR DIN COR).https://moviefit.me/persons/732581-florin-ristei

https://playersbio.com/nadia-comaneci/

CU STIMĂ, MULȚUMESC PENTRU ÎNȚELEGERE. NU AȘ VANDALIZA NICIODATĂ WIKIPEDIA DACĂ NU AȘ AVEA SURSE, IAR INFORMAȚIILE NU AR FI VERIDICE!

Cu stimă, VLAD MATEESCU, SUPERVIZOR DE ANIMAȚIE”


Motivul refuzului: „vandalism caracteristic la articolele despre filmele de animație; sursele prezentate sunt precare și foarte probabil scrise de utilizator sau persoane conexe acestuia. //  Gikü  vorbe  fapte  21 iunie 2021 17:18 (EEST)[răspunde]

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{Deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.