Discuție Utilizator:78.97.33.80

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă


Bine ați venit!

Bună ziua, și bine ați venit la Wikipedia! Vă mulțumim pentru contribuții. Sper că vă place aici și că vă veți hotărî să rămâneți. Din păcate, una sau mai multe pagini create de dumneavoastră, cum ar fi PrestaShop, nu este conformă cu îndrumările Wikipediei și ar putea să fie în curând ștearsă.

Există o pagină despre crearea de articole, intitulată Cum scriu un articol. Dacă v-ați împotmolit și aveți nevoie de ajutor, puteți veni la Cafenea, unde wikipediști cu experiență vă pot răspunde întrebărilor. Sunt mai multe linkuri pe care le puteți citi:

Sper că vă va plăcea aici și că veți dori să deveniți wikipedist! Vă rugăm ca, pe paginile de discuție, să vă semnați cu patru tilde (~~~~); aceasta va produce automat numele dumneavoastră și data curentă.

Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

Pe pagina PrestaShop, a fost pusă o etichetă prin care se cere ștergerea ei rapidă din Wikipedia. Aceasta invocă secţiunea G11 din criteriile pentru ştergere rapidă, întrucât pagina pare să fie pură reclamă ce promovează o companie, un produs, un grup, un serviciu sau o persoană și ar trebui fundamental rescris pentru a deveni articol enciclopedic.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. Vitalie Ciubotaru (discuție) 20 mai 2019 08:03 (EEST)[răspunde]

Vă rugăm să nu adăugați în paginile Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, sau mesaje publicitare, așa cum ați procedat la pagina PrestaShop. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate sau o simplă colecție de adrese de internet. Dorim să avem articole cu mai mult conținut enciclopedic, nu cu mai multe legături de internet. De asemenea, numeroase pagini de internet nu îndeplinesc condițiile pentru a fi incluse în articole. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 20 mai 2019 16:10 (EEST)[răspunde]

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.

■ PrestaShop[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră recentă la articolul PrestaShop, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale pentru care nu aveți drepturi de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sunteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată. Text copiat integral de pe https://www.seomarketingsolutions.ro/shop/web-hosting/instalare-platforma-prestashop/ Pafsanias (discuție) 20 mai 2019 16:24 (EEST)[răspunde]

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.