Discuție Utilizator:24.102.204.160

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

24.102.204.160, bine ai venit la Wikipedia.


Iti sugerez intai sa te inregitrezi.

Foloseste cutia cu nisip prima data, sau cel putin previzualizarea, apoi salveaza documentul pentru a evita in viitor greselile de inceput (Planeta X).


Ne bucurăm că te-ai alăturat muncii pe Wikipedia, o enciclopedie liberă, multilinguală, creată prin colaborarea oricui. Te invităm să citeşti pagina de ajutor pentru a obţine mai multă informaţie despre felul în care funcţionează Wikipedia. Dacă ai orice întrebare, nedumerire sau nesiguranţă întreabă la Cafenea, chiar dacă nu are nici o tangenţă cu Wikipedia. Dacă ai orice întrebare, nedumerire sau nesiguranţă legată de funcţionarea Wikipedia întreabă aici. Sau ne poţi trimite un e-mail la wikiro-l@wikipedia.org. Pentru a începe explorarea prin Wikipedia, îţi recomandăm să vizitezi Portalul Comunităţii. Aici vei găsi legături către tot ceea ce este Wikipedia. De asemenea îţi recomandăm să vezi pagina Articole de calitate, unde se află o listă de articolele considerate a fi bine documentate şi bine scrise. Ai mai putea trece şi prin pagina de Actualităţi, pentru a afla mai multe evenimente cotidiene, pe la Noutăţi Wiki, pentru a afla mai multe despre modul de dezvoltare al ro.wp.

Te rugăm de asemenea să te înscrii pe pagina Wikipedia:Wikipedist, unde se află o listă a Wikipediştilor vorbitori de limbă română din întreaga lume (România, Republica Moldova, Voivodina, Ucraina, Statele Unite, Israel, etc.) şi să participi la un Wikipedia:Autointerviu

În plus, te rugăm în vederea colaborărilor tale viitoare la Wikipedia să respecţi licenţa GNU pentru Documentaţie Liberă, aşa cum ai mai făcut şi până acum.

Vezi şi: General disclaimer ~ Ambasada Wikipedia ~ Greşeli frecvente în Wikipedia ~ Schimbări recente în proiect (în timp real)