Discuție Utilizator:213.233.92.158

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Obscenități[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai adăugați obscenități pe paginile Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Toma Alimoș. Limbajul vulgar reprezintă o jignire la adresa contribuitorilor și vizitatorilor acestui sit. Astfel de acțiuni sunt o formă de vandalism și, dacă veți continua, vi se va ridica dreptul de a modifica paginile Wikipedia. Bătrânul (discuție) 13 mai 2014 10:27 (EEST)[răspunde]

Dacă această adresă IP este partajată, și dvs nu ați făcut modificări neconstructive, vă puteți crea un cont de utilizator al dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.

Invitație[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia! Am remarcat contribuția dumneavoastră la pagina Conurbație și țin să vă ulțumesc. După cum ați văzut, la acest proiect poate participa orice persoană bine intenționată.

Vă recomand să vă alegeți un nume de utilizator și să vă înregistrați. Deschiderea unui cont la Wikipedia nu costă nimic și nu necesită nici un fel de informații personale; în plus veți beneficia de o serie întreagă de avantaje: pagină personală, propria pagină de discuții, o listă de articole urmărite, posibilitatea de a încărca imagini, protejarea adresei IP etc.

Sper să vă placă acest proiect și să vă alăturați. Dacă aveți nelămuriri puteți vizita paginile Bun venit, Ajutor și Portalul comunității sau puteți pune întrebări la Cafenea ori la pagina mea de discuții. Vă așteptăm. Mishu57 29 martie 2017 19:59 (EEST)[răspunde]