Discuție Utilizator:178.138.32.51

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Invitație[modificare sursă]

Un filmuleț ce prezintă procedura înregistrării pe Wikipedia

Bine ați venit la Wikipedia! Am remarcat contribuția dumneavoastră la pagina Motor diesel și țin să vă mulțumesc. După cum ați văzut, la acest proiect poate participa orice persoană bine intenționată.

Vă recomand să vă alegeți un nume de utilizator și să vă înregistrați. Deschiderea unui cont la Wikipedia nu costă nimic și nu necesită niciun fel de informații personale; în plus, veți beneficia de o serie întreagă de avantaje: pagină de utilizator, propria pagină de discuții, o listă de articole urmărite, posibilitatea de a încărca imagini, protejarea adresei IP etc.

Sper să vă placă acest proiect și să vă alăturați. Dacă aveți nelămuriri puteți vizita paginile Bun venit, Ajutor și Portalul comunității sau puteți pune întrebări la Cafenea ori la pagina mea de discuții. Vă așteptăm. -- Victor Blacus (discuție) 4 decembrie 2019 10:53 (EET)[răspunde]

■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ștergeți în mod nejustificat conținutul paginilor de la Wikipedia, așa cum ați procedat la Fotin, Buzău. Când ștergeți un text, vă rugăm să specificați motivul în sumarul modificării și discutați modificările ce ar putea fi controversate pe pagina de discuții a articolului. Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, pagina a fost restaurată. De asemenea:

  • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsați nemodificată.
  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecționați către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceți la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiți greșeli, vă rugăm să le corectați.

Pentru teste, folosiți pagina personală de teste. Informații despre cum puteți contribui la Wikipedia găsiți la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Ajustări gramaticale? Victor Blacus (discuție) 19 mai 2020 20:10 (EEST)[răspunde]

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.