Discuție Utilizator:109.103.175.25

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

■ Neutralitate[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia, vă mulțumim pentru contribuție. Una dintre principalele politici ale Wikipediei este aceea ca articolele să fie scrise întotdeauna dintr-un punct de vedere neutru. O contribuție a dumneavoastră în pagina Constantin Mille pare să poarte un punct de vedere non-neutru, iar modificarea dumneavoastră a fost înlăturată pentru a corecta problema. Vă rugăm să aveți grijă să respectați această importantă politică de bază. Vă mulțumim. Victor Blacus (discuție) 12 octombrie 2013 14:30 (EEST)[răspunde]

Dacă această adresă IP este partajată, și dvs nu ați făcut modificări neconstructive, vă puteți crea un cont de utilizator al dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Partidul Social Democrat al Muncitorilor (România) creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Partidul Social Democrat al Muncitorilor (România) până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎20 septembrie 2016 13:58 (EEST)[răspunde]