Discuție Categorie:Regnul Fungi

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Regnul Fungi şi Taxonomia vegetală[modificare sursă]

O situaţie asemănătoare, dar nu chiar aşa de clară este problema Regnului Fungi. La Universitatea din Bucureşti cursul de Taxonomie vegetală sau Stematica plantelor nu a cuprins studierea taxonilor din Regnul Fungi (nici chiar atunci când ciupercile erau considerate plante). Aşa că dacă nu aveţi o carete recentă pe care să scrie Taxonomie vegetală şi să cuprindă atât sistematica fungilor cât şi sistematica plantelor este mai sănătos să nu scrieţi categoria pe care aţi scri-o.

Repet chestiunile sunt deosebit de conmplicate şi în multe locuri neclare. La biologie, dacă se vrea să se scrie ceva cât de cât corect se stă cu cartea în braţe şi se verifică fiecare cuvânt şi apoi se scrie cine a spus fiecare cuvânt. Dacă scriem din ce credem fără să consultăm o carete ies lucruri hilare.

Din nou repet, mai întâi trebuieşte făcut un plan, o schemă. După ce se face schema se pot pune categoriile. Altfel o să se scrie la infinit cu deosebirea că unelle categorii vor fi mai mult sau mai puţin reale. Se va produce o învârtire în cerc, cum se întâmplă acum. --Jean 20 mai 2007 01:16 (EEST)[răspunde]