Discuție:Terminus Paradis

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Terminus Paradis este un subiect de care se ocupă Proiectul Film, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre filme și seriale de televiziune Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ÎnceputAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Început pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

în ce perioadă se desfășoară activitatea din film[modificare sursă]

[1]Se afirmă că: Filmul prezintă povestea zbuciumată de dragoste dintre Mitu și Norica în România anilor 1990 (în anii 1990 era capitalism). Se afirmă că: ,,Ajunge în batalionul disciplinar dar evadează, în fuga sa Mitu o ia și pe Norica, fiind urmărit de miliție și de armată." (Miliția era în timpul regimului comunist). - În luna octombrie 1948 a fost desființată Școala de Ofițeri de Jandarmi din București (Cornel Scripcaru, Gheorghe Ifrim). - În perioada regimului comunist din România, între anii 1947-1989, funcția de subministru nu a existat (Victor Rebengiuc, tatăl lui Mitu). În concluzie, în ce perioadă se desfășoară activitatea din film ?Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Vyktorp (discuție • contribuții).

@Vyktorp: Sunteți liber să faceți ce modificări doriți (de preferat) după surse de încredere (la rezumat). Miliție poate însemna metaforic și poliția din anii 1990 și nu numai. Ați folosit pagina articolului ca una de discuție. --Terraflorin (discuție) 31 decembrie 2023 08:48 (EET)[răspunde]