Discuție:Tecuci

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Bucharest-Calea-Victoriei-Aerial-View.jpgArticolul Tecuci este un subiect de care se ocupă Proiectul Orașele României, proiectul care se ocupă cu întreținerea și dezvoltarea articolelor despre orașele din România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ÎnceputAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Început pe scala de calitate.
MedieAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa medie pe scala de importanță.

Stock post message.svg De făcut pentru articolul Tecuci: modifică  · istoric  · înnoiește


Câteva lucruri pe care le puteți face:

Se face o gravă confuzie. De la numele "Nicolae Petrașcu" (n. 1959, dec. 1944) din articolul "Tecuci", se trimite la articolul ciot "Nicolae Petrașcu", în care este vorba despre membrul mișcării legionare cu acest nume. Evident, în articolul"Tecuci" este vorba de o cu totul altă persoană, om de cultură,care nu a fost membru legionar, așa cum se vede din detaliile cuprinse în articol. Trebuie neapărat făcută distincția cuvenită. Întrebare: cine este Preasfințitul Doctor cetățean de onoare al Tecuciului? - Neculae Dimitriu 5 noiembrie 2007 18:53 (EET)

Am trecut în titlul secundar "localități" în loc de "orașe", deoarece nu toate cele citate sunt orașe. Nici cum am scris eu nu e tocmai corect, dar e , totuși, ceva mai bine. Am mai propus, dar n-am remarcat să fi pasionat pe cineva. o discuție pentru denumirile de localități. Gama: cătun; sat; oraș; municipiu e cam săracă. Pe vremuri mai era și târg. Tot n-ar fi deajuns. Cu urări de Sărbători Fericite! și de Mulți Ani! pentru toți tecucenii -- wikipediști sau nu -- și pentru toți wikipediștii, chiar dacă nu sunt tecuceni, - Neculae Dimitriu, 25 decembrie 2007 09:51