Discuție:Sebiș

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Sebiș este un subiect de care se ocupă Proiectul România, o inițiativă de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

ok, am scos link-ul[modificare sursă]

sal, pagina aceea nu incearca sa promoveze decat realitatea, si inca nu are un profit, ba din contra..., este un hobby al meu pentru acesta localitate si... incepe sa-mi scada interesu`, este actualizata atunci cand am putin timp liber..., activitatea mea este cu totul alta decat webmaster sau orice ar tine de info.

Acum cealalta problema cu domeniu .ro ... nu stiu de unde cunoasteti aceasta situatie... poate la nervi am mai scapat cate ceva... Sorry. E o problema uitata...

Denumirea localitati - va pot demonstra ca aceasta localitate nu are o denumire in maghiara prin publicarea unei imaginii cu panoul de intrare in localitate... inaugurat anul trecut `06 prin toamna... si daca observ ca primaria are mai multa credibilitate... este intradevar realizat de primarie !

Numai bine!


mi-as dori sa vad mai multa actiune pe net fata de orasul SEBIS

De acord, dar nu făcându-vă publicitate propriului site, și acela în construcție. Wikipedia este enciclopedie, nu un loc unde să vă plângeți că cineva a cumpărat domeniul sebis.ro și nu dorește să vi-l cedeze! --Vlad|-> 14 octombrie 2005 15:38 (UTC)

Meseriasu care habar nu are ca un "nume personal" "SEBIȘ" suna identic in orice limba!!... Borossebes - este denumirea localitatii de prin ani 1552 ... prin unirea a 2 localitati! "Boros - Sebes"... mie sila sa tot modific! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 85.186.70.76‎ (discuție • contribuții).  ;

Industria pielăriei și a blănurilor[modificare sursă]

Orașul Sebis beneficiază de prezenta a peste 6 firme producatoare de haine din piele și blană, firme care pe de o parte oferă locuri de muncă oamenilor din Sebiș si din satele din jurul orasului Sebiș, susțin o parte din economia orașului prin taxele și impozitele plătite, investesc in mod continuu în modernizarea tehnologiilor existente și atrag clienți în oraș.

Poza din caseta articolului[modificare sursă]

Cum scoatem poza din dreapta? Fotografia este realizata in Sebis, judetul Bihor. Aici vorbim de judetul Arad. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 79.114.141.76 (discuție • contribuții).

S-a răspuns aici. --Mihai (discuție) 26 august 2017 00:07 (EEST)[răspunde]

Publicitate electorală[modificare sursă]

Articolul pare scris la comanda Primăriei. Ai senzația că ai ajuns în Las Vegas. Niște enormități trecute în introducere, fie fără sursă validă, ori având ca sursă un site obscur, ce preluase un ziarist local, sau direct siteul Primăriei.--Țetcu Mircea Rareș 3 ianuarie 2023 01:26 (EET)