Discuție:Sebastian Burduja

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Notabilitate - Sebastian Burduja[modificare sursă]

Această pagină de Wikipedia este relevantă deoarece aparține unei persoane publice cunoscută la nivel național și internațional. Sebastian Burduja este un om și analist politic care este și a fost invitat la mai multe televiziuni, a acordat numeroase interviuri atât în presa națională, cât și internațională și este un reprezentant de renume al României în cadrul diferitelor evenimente internaționale precum cele organizate de German Marshall Fund. Acesta este co-fondatorul și președintele de onoare a celei mai mari organizații românești – Liga Studenților Români în Străinătate. Este, de asemenea, co-fondatorul Fundației CAESAR și a partidului Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor. A fost candidat independent la alegerile parlamentare din 2016, în județul Neamț, unde a obținut cel mai bun scor înregistrat de un candidat independent, aproximativ 4%. Consider că notabilitatea aceste personalități publice reiese inclusiv din articolul publicat pe Wikipedia, care este susținut cu surse bibliografice multiple.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Andreeacristianarusu (discuție • contribuții)..

@Andreeacristianarusu: vă sfătuiesc să aduceți aceste argumente la pagina Wikipedia:Pagini de șters/Sebastian Burduja, deoarece acolo se decide soarta acestui articol (ștergere sau păstrare). --Bătrânul (discuție) 21 iunie 2017 18:13 (EEST)[răspunde]
Pot să vă spun și ce anume invită la propunerea de ștergere. Nu s-au filtrat informațiile din sursele citate în articol. E bine că sunt citate, este baza absolută pentru păstrare, dar el nu este ok din punct de vedere al extragerii și organizării materialului informativ. Notele 2, 3 și 45–48 nu sunt independente. Cele de la 22 la 44 susțin notabilitatea, dar nu sunt efectiv utilizate decât pentru a se arăta că există (fraza de acolo își are locul într-o pagină de discuție sau în discuția de la WP:PdȘ, nu în articol); de altfel respectiva secțiune întreagă este introdusă de două fraze dominate de judecăți de valoare.
Surse există, mai trebuie să fie și folosite corespunzător. —Andreidiscuție 29 iunie 2017 10:08 (EEST)[răspunde]

Sectiunea privind moartea copilului nu are ce cauta in articol[modificare sursă]

Este o evidenta calomnie "electorala" introdusa recent de un utilizator fara scrupule. O tragedie in familie nu este de interes public si Wikipedia nu ar trebui sa contina supozitii despre ce "pare ca-l preocupa" pe domnul Burduja. Helixdq (discuție)

Aveți dreptate, am șters paragraful care încălca politica Wikipedia a biografiilor persoanelor în viață. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  12 martie 2024 23:58 (EET)[răspunde]