Discuție:Sasha Grey

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sasha Grey a fost propus ca articol de calitate, dar în urma discuției s-a constatat că nu îndeplinea criteriile la acea vreme. Puteți să vă uitați la legăturile aflate mai jos, în istoricul articolului, pentru a găsi pagina nominalizării, și să aflați de ce a fost respins.
17 septembrie 2013 Propunere articol de calitate Respins
Articole bune Sasha Grey a fost introdus în lista articolelor bune la categoria Biografii, având în vedere criteriile aferente articolelor bune. Dacă puteți, sunteți invitat să participați la îmbunătățirea acestuia, iar dacă considerați că nu mai îndeplinește criteriile, puteți propune articolul spre reevaluare.

Evaluat: 17 septembrie 2013. (Versiunea evaluată).

Acest articol a ocupat locul al II-lea la secțiunea arte, în cadrul ediției din septembrie 2012 a concursului de scriere.

Evaluare AB[modificare sursă]

Articolul respectă criteriile de la AB, fiind o traducere a textului din varianta rusă a Wikipediei. Nu are rost să scădem standardele Wikipediei acordându-i statutul de AC, dar se încadrează la AB (inclusiv conform propunerii de la ru.wikipedia.org).— Ionutzmovie discută 17 septembrie 2013 00:57 (EEST)[răspunde]

//  Gikü  vorbe  fapte  vineri, 27 mai 2016 17:46 (EEST)[răspunde]