Discuție:Regiunea Autonomă Vlahă din Cehia

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Wikipedia:Surse de încredere--Frglz (discuție) 4 august 2013 04:09 (EEST)

Sabotaj[modificare sursă]

Au fost șterse sursele ! De ce ? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de StanCostin (discuție • contribuții).

Pe pagina Wikipedia:Surse de încredere scrie clar: "La celălalt capăt al spectrului se găsesc paginile de web personale, weblogurile, forumurile de discuții și alte situri în care oricine poate să scrie orice. Asemenea situri nu pot fi folosite ca surse pentru articolele din Wikipedia. ... O consecință a celor de mai sus este că Wikipedia nu poate fi considerată o sursă de încredere pentru ea însăși, întrucât redactorii sunt adesea anonimi sau fără pregătire de specialitate, iar verificarea afirmațiilor din articole nu se face sistematic."--Frglz (discuție) 5 august 2013 17:37 (EEST)
Era o legătură pentru videoclipul cu acel istoric ce vorbea. Să lăsăm antipatiile și frustrările, zi eu. StanCostin (discuție)
Dar oare există "Regiunea Autonomă Vlahă din Cehia"? Eu n-am gasit absolut nicio informatie despre ea.--Frglz (discuție) 6 august 2013 06:20 (EEST)
Gooogle StanCostin (discuție)
Am cautat. Cat de mare e regiunea autonoma vlaha? Cat de mare e populatia ei? Cum se numeste in ceheste? Acel interviu este singura sursa de incredere de pe intregul internet referitoare la regiunea autonoma vlaha.--Frglz (discuție) 6 august 2013 20:54 (EEST)
Spune-mi tu cat de mare este Abhazia și cum se numește în limba abhază. Ai cautat pe Google și înainte spuneai ca nu ai găsit absolut nici o informație .. Serios ? Voiai să vina și sa bată la ușă ? Am gasit despre ea și pe site-uri din Cehia ... Și mărimea o poți afla din hărți. Dacă ești atat de curios poți sa te informezi singur, nu sunt secretara ta. StanCostin (discuție)

Articol despre ceva inexistent[modificare sursă]

Am fost la Valasske Mezirice, m-am plimbat prin zona, am vorbit cu oamenii, m-am uitat pe atlasuri, harti si carti, precum si pe internet, si va pot garanta ca daca statul ceh le recunoaste locuitorilor de obârsie "vlaha" o istorie a lor si subventioneaza manifestarile culturale locale, în schimb nu exista nici-un fel de structura politica sau teritoriala autonoma, nici gând sa existe vre-o regiune, deci acest articol este doar o copie a celui despre Vlahia moravă, o simplă regiune istorică. Acum le aparține administratorilor să hotărască ce au de făcut... --Spiridon Ion Cepleanu (discuție) 31 august 2013 22:59 (EEST)

Ok, domnule cetațean european, pot sa spun si eu acum ca m-am plimbat în Polinezia și că de fapt sunt o provincie ne-autonomă a Imperiului Mongol. Toate cele bune. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de StanCostin (discuție • contribuții).
Mongolii până în Polinezia, într-un roman fantastico-istoric, de ce nu ? N-au încercat ei sâ cotropeascä Japonia ? Doru Todericiu a propos că Dacii ar fi făcut înconjurul lumii trecând și prin Polinezia... nu am nimic împotriva "universurilor paralele" atâta vreme cât nu le amestecăm cu cel în care mișunăm ;-) --Spiridon Ion Cepleanu (discuție) 10 septembrie 2013 17:05 (EEST)