Discuție:Promovare (șah)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Symbol unsupport vote.svg
Promovare (șah) a fost nominalizat ca articol bun la categoria Sport și recreație, dar nu a îndeplinit criteriile obligatorii la acea vreme. Mai jos puteți găsi sugestii cu privire la modul în care puteți îmbunătăți articolul. Odată luate în considerare, articolul va putea fi renominalizat. Dacă nu sunteți de acord cu respingerea articolului, puteți începe un proces de reevaluare

Versiune evaluată: 14 ianuarie 2012

Premiul III societate.png
Acest articol a ocupat locul al III-lea la secțiunea societate, în cadrul ediției din septembrie 2009 a consursului de scriere.


Evaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuție:Promovare (șah)/AB1. Legătura de modificare pentru această secțiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.
Articolul e interesant, dar are ceva probleme. Diagramele sunt într-adevăr necesare, dar dimensiunile lor întrerup lectura lăsând mari spații albe. Notele bibliografice nu sunt unitare (unele sunt in-line, altele sunt note de subsol). În principiu, la Wikipedia folosim notele de subsol pentru că sunt mai puțin deranjante la lectură. —Andreidiscuţie 1 noiembrie 2011 15:14 (EET)
Nu cred că se mai poate nimic. Bourge, autorul articolului, este aproape inactiv iar bibliografia este preluată de la en:wp. Foarte probabil nu are la dispoziție acele cărți, așa că nu poate indica paginile și deci nu poate include mai multe note de subsol.— Ionutzmovie discută 14 ianuarie 2012 00:39 (EET)
Discuție încheiată. Rezultat: articolul nu primește statutul.— Ionutzmovie discută 14 ianuarie 2012 00:39 (EET)